Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης στο Σύνταγμα ΚΕΝ Μεσολογγίου (2/39 Σ), η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τον νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη Πεζικού κ. Δημήτριο Πλούμη, για την ανάληψη των καθηκόντων του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.
Παράλληλα, εκφράζει την εκτίμηση και τα συγχαρητήριά του προς τον απερχόμενο Διοικητή, Συνταγματάρχη Πεζικού κ. Παντελεήμονα Μπερτσιά, για τη σημαντική προσφορά και τις ουσιαστικές ενέργειές του που συνέβαλαν στην αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία του στρατοπέδου Μεσολογγίου. Του εύχεται επίσης καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Πασιόπουλος Κωνσταντίνος, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο.
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου αναγνωρίζει τη σημασία της συνεργασίας των τοπικών φορέων με τις Ένοπλες Δυνάμεις και εύχεται σε αμφότερους τους αξιωματικούς υγεία και επιτυχία στην πορεία τους.
O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.Δαμασκηνός παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα ΚΕΝ Μεσολογγίου (2/39 ΣΕ). Κατά την διάρκεια της τελετής, ο Συνταγματάρχης Πεζικού Παντελεήμων Μπερτσιάς παρέδωσε τη Διοίκηση του Στρατοπέδου στον Συνταγματάρχη Πεζικού Δημήτριο Πλούμη.
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Διοικητή για την αγαστή συνεργασία και το πλούσιο έργο που κατέλειπε στο Στρατόπεδο του Μεσολογγίου, το οποίο έχει αντίκτυπο και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβει.
Παράλληλα, καλωσορίζοντας τον νέο Διοικητή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοίκηση του Συντάγματος, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική μας Εκκλησία θα είναι δίπλα του και θα μεριμνά πάντα για τις ανάγκες των στρατιωτών και των αξιωματικών που υπηρετούν στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

