agiaeleousa3

Βιβλίο για τα Ορθόδοξα Αιτωλοακαρνανικά Προσκυνήματα σε σπήλαια

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ., παρουσιάζεται στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, η εισήγηση του αρχαιολόγου, σπηλαιολόγου ερευνητή και συγγραφέα Ιωάννη Ζαβιτσανάκη «Τα Εν Τοις Σπηλαίοις Ευρισκόμενα Ορθόδοξα Αιτωλοακαρνανικά Προσκυνήματα».

Εξίσου σημαντική, η εισαγωγή της εισηγήσεώς του, «Τα Σπήλαια Ως Αναπτυξιακοί Πόροι», συμπυκνωμένο απόσταγμα της 25ετούς γνώσης και εμπειρίας του επί του αντικειμένου.

Την παρουσίαση, θα πραγματοποιήσει ο αιδεσιμολογιώτατος π. Ανδρέας Καππές, θεολόγος, μεταπτυχιακός διπλωματούχος του Ε.Α.Π. στη Χριστιανική Ιστορία και στη Δημόσια Ιστορία και πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θα προλογίσει, η εκπαιδευτικός κα Φωτεινή Καβάγια.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός.

Συμμετέχει, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών».