29dfeatureimage

Κορυφαία τουριστική διάκριση στον Δήμο Ναυπακτίας

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την βράβευση με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ για το έτος 2022, στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού “Greek Hospitality Awards” που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Είναι ένα βραβείο που οφείλεται στην σοβαρή προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας και ταυτόχρονα οφείλεται και στους φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και της εστίασης για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες.
Το ΔΣ της ομοσπονδίας συγχαίρει τον δήμαρχο κ.Γκίζα, τον αντιδήμαρχο κ. Τσουκαλά αλλά και όλους τους εμπλεκομένους για το αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε και πρώτος από όλους ο Δήμος, την τεράστια σημασία της βράβευσης, αλλά και την πρόκληση και την ευκαιρία που μας δίνεται για τη διατήρηση της πρώτης θέσης ,αλλά και ακόμη μεγαλύτερων βραβείων στο μέλλον.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σήμερα την συνεργασία και να χαράξουμε τον στόχο που θέλουμε να φθάσουμε στο μέλλον.

Ομοσπονδία επαγγελματικών και βιοτεχνικών σωματείων Ναυπακτίας


Με το κορυφαίο βραβείο “Best Greek Hospitality Municipality” τιμήθηκε ο Δήμος Ναυπακτίας για το έτος 2022, στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού “Greek Hospitality Awards” που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Ντίνο Τσουκαλά. Στόχος του θεσμού είναι η επιβράβευση των κορυφαίων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας με κριτήριο την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Ναυπακτίας αποτελεί τον μοναδικό δήμο της χώρας που τιμήθηκε στα φετινά βραβεία και αυτό οφείλεται στις υψηλές επιδόσεις που κατέγραψε κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, στην εξωστρέφεια που επιδεικνύει, καθώς και στο επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες.

Β.Γκίζας: «Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια εξωστρέφειας»

Mε αφορμή τη σημαντική βράβευση, ο Δήμαρχος κ.Γκίζας δήλωσε: «Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ναυπακτίας με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες και είχαν ως επιστέγασμα η φετινή τουριστική σεζόν να καταγράψει υψηλές επιδόσεις, αλλά ταυτόχρονα να παραταθεί και σημαντικά. Αυτό οφείλεται σαφώς στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ναυπακτίας, στις υποδομές που είτε ανακαινίζονται είτε δημιουργούνται νέες και στις πολλές και διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κάποιος στον τόπο μας, όπως ο θαλάσσιος τουρισμός, ο αναρριχητικός, ο πεζοπορικός, ο ποδηλατικός. Ταυτόχρονα όμως οφείλεται και στο γεγονός ότι οι φορείς και οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και της εστίασης προσφέρουν στους επισκέπτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Αυτό το βραβείο λοιπόν ανήκει σε όλους αυτούς, καθώς ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να μην είναι προϊόν άριστης συνεργασίας και συναντίληψης για το που θέλουμε να φτάσουμε».

Χ.Ντιγριντάκης: «H Ναύπακτος κατέγραψε ρεκόρ στον εσωτερικό τουρισμό»

Κατά την προσφώνηση του κ.Γκίζα, χαρακτηριστική ήταν η φράση του παρουσιαστή της εκδήλωσης και οικονομικού συντάκτη κ.Χάρη Ντιγριντάκη, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Δήμος Ναυπακτίας το 2022 κατέγραψε το ρεκόρ του εσωτερικού τουρισμού, καθώς δεν υπάρχει έλληνας αυτή τη στιγμή που να μη θέλει να μείνει στην Ναύπακτο».

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, όπως του Υπουργού Οικονομικών κ.Χρήστου Σταϊκούρα, της Υφυπουργού Τουρισμού κ.Σοφίας Ζαχαράκη, του Υφυπουργού Υποδομών κ.Γιώργου Καραγιάννη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Γιάννη Τσακίρη, της Προέδρου του ΕΟΤ κ.Άντζελας Γκερέκου, του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ.Δημήτρη Φραγκάκη, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΝΔ κ.Χάρη Θεοχάρη, της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ κ.Κατερίνας Νοτοπούλου και σημαντικών στελεχών και επιχειρηματικών του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου όπως του Προέδρου της HATTA κ.Νίκου Κελαϊδίτη, του Γενικού Διευθυντή του Grand Resort κ.Νίκου Τζίμα, της Γενικής Διευθύντριας του HYATT Regency κ.Έλενας Μπινιάρη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ethosEVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο οικονομικός συντάκτης του Alpha989, του Ελεύθερου Τύπου και του TourismToday.gr κ.Χάρης Ντιγριντάκης και η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος του Alpha TV και Alpha989 κ.Μαρία Νικόλτσιου.