moto1

Κλείσιμο δρόμων στο Μεσολόγγι για εκδήλωση της Μοτολέσχης

Εν όψει της εκδήλωσης της Μοτολέσχης Μεσολογγίου που θα λάβει χώρα στην Ι.Π. Μεσολογγίου την Κυριακή 13/03/2022 ανακοινώνεται ότι η οδός Θυσίας που βρίσκεται μπροστά από τον κήπο των Ηρώων και ειδικότερα από το ύψος της Ηρώων Πολυτεχνείου έως Χατζηκώστα θα παραμείνει κλειστή για το διάστημα 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. για την ασφάλεια των διερχομένων.


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Θ-Ενέργεια”, που έχει αναλάβει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., για τα δικαιώματα των γυναικών, οι Μοτοσυκλετικές Λέσχες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, για να διαδώσουν το μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών με σύνθημα “Κάτω τα χέρια από τα κορίτσια”. Η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ θα είναι παρούσα και καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της, να συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

09.00 Συγκέντρωση στο δημοτικό πάρκινγκ του Αγρινίου στην οδό Αναστασιάδη Κεντρική Πλατεία και συνάντηση με τον Δήμαρχο

9:45, Αναχώρηση με κατεύθυνση το Μεσολόγγι. Θα χρησιμοποιηθεί η παλιά εθνική οδός.

10:45. Άφιξη στο Μεσολόγγι. Είσοδος από τον κόμβο της Αγριλιάς, και στην συνέχεια είσοδος στην πόλη από την Πύλη. Συγκέντρωση μπροστά από τον Κήπο των Ηρώων και συνάντηση με τον Δήμαρχο.

11.30 Αναχώρηση με κατεύθυνση τη Ναύπακτο μέσω της οδού Ναυπάκτου. Θα χρησιμοποιηθεί η παλιά εθνική οδός και η παράκαμψη μέσω της Ιόνιας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου

12.30 Άφιξη στη Ναύπακτο και συγκέντρωση στην παραλία Ψανής στο ύψος του Φλοίσβου και συνάντηση με τον Δήμαρχο.

01.15 Αναχώρηση προς Αίγιο. Θα γίνει μια πορεία προς το κέντρο της Ναυπάκτου, διέλευση από το λιμάνι και θα γίνει στροφή στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μέσω της οδού Μανασή και στην συνέχεια θα ακολουθηθεί η οδός Τζαβέλα για την έξοδο από τη Ναύπακτο. Η πορεία προς το Αίγιο θα γίνει μέσω της παλιάς εθνικής οδού.

03.00 Άφιξη στο Αίγιο, είσοδος από Ζωοδόχου Πηγής και συγκέντρωση στην παραλία Αιγίου στο Φάρο (παλιό λιμάνι). Συνάντηση με τον Δήμαρχο.

03.45 Αναχώρηση προς Πάτρα. Έξοδος από πλακόστρωτο (Τεμπελόραχη), συνέχεια Μητροπώλεως στα φανάρια δεξιά προς Πάτρα. Θα χρησιμοποιηθεί η παλιά εθνική οδός.

05.00 Άφιξη στην Πάτρα, από Νέο Δρόμο Πατρών- Αθηνών, είσοδος από Αγίας Σοφίας κυκλικά αριστερά στον κόμβο προς Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος και συγκέντρωση στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄ και συνάντηση με τον Δήμαρχο