computers1

Ιστοσελίδα κέντρου κοινωνικής μέριμνας & ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Στα πλαίσια της ψηφιακής διακυβέρνησης ανανεώσαμε το portal https://www.kekomekada.org έτσι ώστε να υπάρχουν εκεί όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει το ΝΠΔΔ και οργανωμένα όλες οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος για προμήθειες και υπηρεσίες όπως επίσης και ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού – πολιτιστικού υλικού το οποίο θα ενσωματωθεί σταδιακά το επόμενο διάστημα.
Επίσης το portal θα συνδεθεί με τη σελίδα του ΝΠΔΔ στο facebook έτσι ώστε όλοι να μπορούν να βλέπουν όλες τις ανακοινώσεις στη σελίδα και από εκεί.

Κάθε δημότης, Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος, όλοι οι Φορείς που συνεργάζονται με το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας θα μπορούν τώρα εύκολα και άμεσα να επικοινωνούν για θέματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Ο ιστότοπος θα λειτουργήσει πιλοτικά για ένα με δύο μήνες μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δεδομένα για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στα τέλη Μαΐου θα ανακοινωθεί μια πρόσκληση ενδιαφέροντος για να βρεθεί ανάδοχος όπου θα μπορέσει να υλοποιήσει και να ενσωματώσει στο ανανεωμένο portal τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη σωστή και άμεση ενημέρωση του πολίτη.

Ο ειδικός που θα αναλάβει την διαμόρφωση και ολοκλήρωση του ιστότοπού θα ενσωματώσει σε αυτό ηλεκτρονικές υπηρεσίες, καταχώριση ιστορικών δεδομένων και σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου μας, ηλεκτρονικές αιτήσεις, ενσωμάτωση γραφικών και φωτογραφικού υλικού, χρήσιμα έντυπα όπου θα συμπληρώνονται και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, και δημιουργία χώρου όπου θα ανεβαίνουν όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, δημιουργία live επικοινωνίας τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ενσωμάτωση link για την πραγματοποίηση των Διοικητικών Συμβουλίων μέσω του portal.

Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθεί ένας ιστότοπος όπου θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες στην ψηφιακή εποχή.