29dfeatureimage

Συνάντηση του Εμπορικού συλλόγου Μεσολογγίου με την Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος

Συνάντηση μεταξύ της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κας Π. Μελαχρή και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:00

Η συνάντηση έγινε σε ζεστό κλίμα λόγω και της ιδιότητας της Αντιδημάρχου ως μέλος του Συλλόγου.
Στην συνάντηση τέθηκε ως κύριο θέμα η συνεργασία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Δήμο ,έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν ενέργειες για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που διεξήχθη η κ. Μελαχρή ενημέρωσε για τις ενέργειες που θα προβεί ο Δήμος Ι.Π. ιδιαίτερα για το εορταστικό στολισμό των κεντρικών εμπορικών δρόμων, καθώς και τον στολισμό της κεντρικής πλατείας του Μεσολογγίου.
Επιπλέον ζητήθηκε από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο η συνεργασία για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών (σπιτάκια) εποχής που σε συνδυασμό με διάφορες εκδηλώσεις, θα γίνουν πόλος έλξης για τους δημότες της πόλης μας.
Άλλα θέματα που τέθηκαν ήταν η πιθανή συμμετοχή της δημοτικής φιλαρμονικής στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις καθώς και να υπάρξει άμεση παρέμβαση σε κάποια εγκαταλελειμμένα ακίνητα με επίκεντρο το κτίριο στις αρχές του Λόρδου Βύρωνος το οποίο είναι εστία μόλυνσης και ακαθαρσιών.

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έδειξε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και βασισμένη στην αγαστή συνεργασίας μας θα στηρίξει την δημιουργία των ξύλινων κατασκευών.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα Περσεφόνη Μελαχρή για την δυναμική της παρουσία και εργατικότητα που έχει ως αποτέλεσμα η πόλη μας να έχει ανεβεί σε επίπεδο καθαριότητας και Πρασίνου.