roadlights1

Eκσυγχρονισμός του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Αγρινίου

Στη φάση της υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη σημαντικό έργο που αφορά τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση που αφορά την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς: Αγ Κωνσταντίνου, Λεωνίδα, Κίμωνος, Γορδίου, Κολοκοτρώνη, Ε. Στάικου, Κ. Βλαχοπούλου, 5η Πάροδος Καμαρούλας & Επαρχιακή Οδός Γουριώτισσας-Ρίγανης.

Το έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές και να βελτιώσεις τις συνθήκες ηλεκτροφωτισμού σε μεγάλο τμήμα του Δήμου όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Προχωρά σταδιακά η εγκατάσταση νέου δικτύου στην πόλη με φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει τις φθορές λόγω παλαιότητας και να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανάγκες. Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας. Συγκεκριμένα στα τμήματα των οδών που υπάρχει παλαιό δίκτυο χωρίς φωτιστικά, θα επισκευαστούν τα υπάρχοντα αγκύρια, θα γίνει καθαρισμός των φρεατίων διέλευσης καλωδίων και θα γίνει τοποθέτηση νέων σύγχρονων σωμάτων. Προχωράμε σε ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα των πολιτών».