c90

Εκδημία της δημοτικής υπαλλήλου Ι.Π. Μεσολογγίου Χριστιάνας Παπαδημητρίου

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα. Ο θάνατος της αγαπημένης μας φίλης Χριστιάνας, μητέρας δυο νέων παιδιών συγκλονίζει όλη την κοινότητα του Μεσολογγίου.

Η Χριστιάννα εκτός από μια άριστη οικογενειάρχης, υπήρξε μία εξαίρετη υπάλληλος – προϊσταμένη, ίσως, του πιο σημαντικού τμήματος του Δήμου μας, αυτό του προγραμματισμού και της διαχείρισης χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Τεράστια η απώλεια της.

Ο θεός να δίνει δύναμη στους οικείους της.
Καλό ταξίδι φίλη μου.

Σπύρος Διαμαντόπουλος, Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Ψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των Συναδέλφων του Δήμου στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης συναδέλφου, συνεργάτιδας αλλά πάνω απ’ όλα φίλης όλων μας, Χριστιάνας Παπαδημητρίου.

Η Χριστιανά τίμησε το λειτούργημα μας υπηρετώντας το με υποδειγματικό τρόπο, σε όλη τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων της. Διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια και την επαγγελματική ευσυνειδησία που επέδειξε.
Χριστιάνα σε αποχαιρετούμε με πόνο ψυχής. Μαζί σου φεύγει και ένα κομμάτι από εμάς.
Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση.

Στη μνήμη της εκλιπούσης αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Με απέραντη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο της Χριστιάνας Παπαδημητρίου και όλα όσα αναφέρω σε αυτόν τον ύστατο αποχαιρετισμό προς εκείνη και την οικογένεια της νοιώθω πως είναι η ελάχιστη οφειλή μου.

Δεν την γνώριζα πριν το 2011. Όταν αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του δήμου της ανέθεσα ένα κρίσιμο τομέα. Αυτόν του προγραμματισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων περιελάμβανε και όλο το σκέλος της έγκαιρης αναζήτησης και προετοιμασίας των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και του ΕΣΠΑ.

Η φράση «έβγαλε ασπροπρόσωπο το Δήμο» δεν απεικονίζει σε όλη του την έκταση τη συνειδητή συνεισφορά της. Υπόδειγμα εργατικότητας, μεθοδικότητας, εντιμότητας και διαρκής πηγή αναζήτησης γνώσεων. Ήμουν ευτυχής και τυχερός που συνεργαζόμουνα μαζί της και της το είχα πει κατ’ ιδίαν αρκετές φορές. Άνθρωπος της Προσφοράς!

Καλό κατευόδιο Χριστιάνα

Παναγιώτης Κατσούλης
Δημοτικός Σύμβουλος, Πρώην Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, στην είδηση του θανάτου της εκλεκτής συμπολίτισσάς μας και υπέροχου ανθρώπου Όλγας-Χριστιάνας Παπαδημητρίου αισθανθήκαμε βαθύτατη θλίψη.

Η προσφιλής Χριστιάννα υπήρξε μέλος του Σωματείου μας και στάθηκε αρωγός, με την ευγενική της ψυχή, στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που σκεπάζει την αγαπημένη, σε όλους μας, Χριστιάννα. Στους εκλεκτούς γονείς, στον σύζυγο και στα τέκνα, καθώς και στα αδέλφια της εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας. Είθε η Παναγία μας η Υπερευλογημένη να τους στηρίζει στις δύσκολες αυτές στιγμές, να απαλύνει τον πόνο και το πένθος της ψυχής τους.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Εργαστηριο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής ‘ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ’