Η υπηρεσιακή μετακίνηση των στρατιωτικών του Ακτίου

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ), αρωγός πάντα στα προβλήματα των συναδέλφων μας, με συνεχείς προσπάθειες, πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση και επιστολές που απέστειλε προς την ΠΟΜΕΝΣ και στις αρμόδιες αρχές, ανέδειξε το σοβαρό πρόβλημα της μετακίνησης του προσωπικού του Ακτίου (δρομολόγιο υπηρεσιακού λεωφορείου Άκτιο – Άρτα).

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και επαφές του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ κ. Ρώτα Δημητρίου, με τους αρμόδιους φορείς της Ηγεσίας της Π.Α., την αρωγή της Αντιπροεδρίας Μέριμνας προσωπικού αλλά και με την θετική διάθεση της Διοίκησης της Μονάδας του Ακτίου, το υπηρεσιακό λεωφορείο επανήλθε κανονικά στη διάθεση του προσωπικού, ανακουφίζοντας έτσι τους συναδέλφους
μας από το οικονομικό κόστος που επιβαρύνονταν για τη μετακίνησή τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ κ. Ρώτα Δημήτριο, ο οποίος είναι πάντα παρών για να αναδείξει, να διεκδικήσει και να προωθήσει λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα των συναδέλφων μας.

Είναι απολύτως κατανοητό από όλα τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ ) καθώς και από όλους τους υπηρετούντες στην Αιτωλοακαρνανία, ότι η Ένωση μας μαζί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για την επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους.