agrinio8

Νέος Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου

Πραγματοποιήθηκε χθες στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας η επίσημη παρουσίαση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων, θεσμικών εκπροσώπων και φίλων συμπολιτών μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση φωτογραφιών που αναδεικνύουν την ιστορία της αγοράς του Αγρινίου και οι οποίες συνδέουν το χθες με το σήμερα για να δείξουμε ότι εδώ και πολλές δεκαετίες η Πόλη μας εξακολουθεί να παραμένει το Εμπορικό κέντρο όχι μόνο του Νομού Αιτωλ/νίας, αλλά και όμορων Νομών.

Γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε νέο ξεκίνημα τονίστηκε στη συνέχεια όπου και παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι στόχοι του συλλόγου που θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τον Εμπορικό κόσμο της Πόλης και της Περιοχής μας με επάρκεια και αξιοπιστία.

Έγινε κάλεσμα συμμετοχής όλων των συναδέλφων του κλάδου του Εμπορίου από όλο τον μεγάλο Δήμο Αγρινίου για να ενισχύσουμε την συλλογική μας εκπροσώπηση και να έχουμε πιο δυνατή φωνή. Έναν μεγάλο σύλλογο αντάξιο του μεγέθους της Πόλης του Αγρινίου. Θα είναι κοντά στους συναδέλφους για την αντιμετώπιση των καθημερινών ,αλλά και διαχρονικών προβλημάτων του κλάδου. Κοντά στην κοινωνία, την θέλουμε δίπλα μας και θα είμαστε δίπλα της αναφέρθηκε στην ομιλία.
Συνεργασία και συνέργειες με όλους τους φορείς που θέλουν από κοινού να προσπαθήσουν για το καλό των επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας της περιοχής μας. Ανάδειξη του πιο σημαντικού προβλήματος που απασχολεί την οικονομική ζωή της Πόλης μας που δεν είναι άλλο από την έλλειψη εισροών. Εξωστρέφεια και συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα ο νέος σύλλογος.

Κάλεσμα προς τους καταναλωτές να εξακολουθήσουν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις για να μπορούν να λειτουργούν και την επόμενη μέρα , για να συνεχίζουν να δίνουν ζωή και ρυθμό στη Πόλη και την Περιοχή μας ,να στηρίζουν την απασχόληση ,την κοινωνική συνοχή .

Το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα που θέλει να στείλει ο νέος σύλλογος προς όλους είναι η συμμετοχή πολλών νέων συναδέλφων που έχουν δείξει την διάθεση να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για την τοπική μας Αγορά ,για την Πόλη μας και την Περιοχή μας.

Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτω/νίας Κατσακιώρη Νικόλαο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλ/νίας και Πρόεδρο του ΤΕΕ Μπλέτσα Λίνο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Ζώη Κωνσταντίνο, τους Αντιδημάρχους Αγρινίου Φωτάκη Βασίλειο, Μπόκα Γεωργία, Σκορδόπουλο Δημήτριο, Σκαρτσάρη Ανδρέα, Γούλα Χρήστο ,τους Δημοτικούς Συμβούλους Καψάλη Παναγιώτη, Κουτσουπιά Κατερίνα, Σαράκη Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αγρινίου Μποκώρο Κων/νο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Τσιχριτζή Παναγιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. και για την φιλοξενία της εκδήλωσης μας στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου ,την πρώην περιφερειακή σύμβουλο Κατσαρή Κωνσταντίνα, τους πρώην Αντιδημάρχους Γκούντα Χρήστο και Καζαντζή Νίκο, την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος Σωτηροπούλου Μαρία, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγ/χνων Αιτωλ/νίας Νικολέτα Βασίλη ,τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγραφιώτη Γεώργιο, τον Πρόεδρο της Εστίασης Ναστούλη Κώστα, τον Πρόεδρο Λογιστών Αγρινίου Προβίδα Τάσο, τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Υφαντή Λεωνίδα, τον Πρόεδρο του ΙΝΚΑ Λεχωρίτη Γιώργο, τον Πρόεδρο του ΕΝΑ Τσιαβίκο Γιώργο, την προεδρο της ΑΓΡΙΩΝΙΣ ΓΑΙΑ Αγγέλη Βίκυ και τις φίλες και φίλους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους την εκδήλωση μας, στηρίζοντας το νέο ξεκίνημα του Συλλόγου μας.

Ιδιαίτερα δε θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καθεμία και τον καθένα, μέλη του συλλόγου μας, που από την αρχή εμπιστεύτηκαν, στήριξαν και κυρίως πίστεψαν στη νέα μας προσπάθεια και με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την εκπροσώπηση του Εμπορικού κόσμου της πόλης και της περιοχής μας .

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα περιφερειακά και τοπικά ΜΜΕ που παρευρέθηκαν και κάλυψαν τόσο την χθεσινή μας εκδήλωση ,όσο και την συνέντευξη τύπου της Δευτέρας που παραχώρησαν τα μέλη του συλλόγου μας.