farmakis30

Επανεκλογή Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην πρώτη δήλωσή του μετά την επιβεβαίωση του εκλογικού αποτελέσματος για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανέφερε τα εξής:

«Απόψε είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων “ευχαριστώ” προς τους 700.000 πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας.
Η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, το 2019 έκανε το πρώτο βήμα.
Σήμερα όμως έκανε το δεύτερο και πιο αποφασιστικό.
Οι πολίτες μας έδωσαν την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα προς το μέλλον.
Την εντολή αυτή θα τιμήσουμε, με διαρκή προσπάθεια, με έργο και αποτελέσματα.
Και κυρίως, με ενότητα!
Γιατί το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα. Το χρώμα της προκοπής.
Και η Δυτική Ελλάδα έχει μόνο μια κατεύθυνση: Μπροστά!».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης, μετά το Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας, θα επισκεφθεί τα αντίστοιχα Εκλογικά Κέντρα του Πύργου και του Αγρινίου, σημειώνοντας ότι «από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά. Γιατί μόνο με δουλειά θα πάμε μπροστά…»


Ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα” Κώστας Καρπέτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δώσαμε μια γενναία μάχη υπό αντίξοες συνθήκες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταθέτοντας το πρόγραμμα μας στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Σε αυτό το σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι συναντήσαμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες του απλού πολίτη και αυτές θα υπηρετήσουμε από το ρόλο που μας έταξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και τις πολιτικές δυνάμεις που εμπιστεύτηκαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μας και να τους διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας για μια δημοκρατία καλύτερης ποιότητας με απτά αποτελέσματα για τον πολίτη δεν τελειώνει εδώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες της παράταξής μας για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τα συμφέροντα των πολλών και του τόπου μας με γόνιμη και προγραμματική αντιπολίτευση.
Θα εργαστούμε για να αναστρέψουμε τη χαμηλή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, να πείσουμε ξανά τους πολίτες ότι αξίζει να ασχολούνται με την πολιτική, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Η μάχη για την Προοδευτική Ενότητα στις γειτονιές και εκεί που χτυπά ο παλμός της κοινωνίας μόλις ξεκινάει.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ το Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογή του.

Με τιμή,

Κώστας Καρπέτας
Δυτική Ελλάδα-Μαζί Αλλάζουμε


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών της Δυτικής Ελλάδος για την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας και μία συγγνώμη σε όσους δεν προλάβαμε να συναντήσουμε από κοντά λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που είχαμε στη διάθεσή μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η ανάδειξή μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιώνει τον αγώνα μας κι αποτελεί εφαλτήριο για νέες «μάχες», αυτή τη φορά, εντός του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, με σύμμαχό μας την ίδια την κοινωνία.

Έχουμε μπροστά μας μια νέα, κρίσιμη αυτοδιοικητική περίοδο στη διάρκεια της οποίας ο συνδυασμός μας θα είναι «παρών» με προτάσεις, έλεγχο και συνεχείς δράσεις, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προτάσσοντας τη διαφάνεια και την ισόρροπη ανάπτυξη.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς μας Συμβούλους και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδος, για τον έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε, όπως επίσης, και όλους τους εθελοντές μας που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στη δυναμική του Συνδυασμού μας και παρέμειναν στην πρώτη γραμμή μέχρι τέλους.

Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» που οραματιζόμαστε τώρα ανατέλλει!

Μαζί με όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος που πιστεύουν σε μία αυτόνομη και ισχυρή περιφερειακή διοίκηση.

Τέλος, συγχαίρουμε τον κ. Φαρμάκη για την επανεκλογή του».


Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας, μετά την ολοκλήρωση των περιφερειακών εκλογών, συγχαίρει τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την επανεκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, καθώς και όλους τους εκλεγέντες περιφερειακούς συμβούλους και ιδιαίτερα τον μοναδικό εκλεγέντα από την Ναυπακτία κ.Παϊσιο Χρήστο.
 Τέλος, ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια παραγωγική και δημιουργική αυτοδιοικητική θητεία υλοποιώντας το πρόγραμμα τους, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των ψηφοφόρων.