danceagrinio2

Γιορτή λήξης χορευτικής περιόδου από τη Γυμναστική εταιρεία Αγρινίου

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ολοκληρώθηκε με τις τελετές λήξης των τμημάτων της για την περίοδο 2022-2023, οι οποίες έλαβαν χώρα το διάστημα 10 έως 23 Ιουνίου.Aυτές αφορούσαν τα τμήματα Στίβου, Μπάσκετ, Σκακιού, Λαογραφικού Ομίλου, Ρυθμικής Ενόργανης Γυμναστικής, Ζumba, Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού.

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων, το κοινό του Αγρινίου και όχι μόνο, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την εξαιρετική δουλειά που λαμβάνει χώρα στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα του συλλόγου, από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου σε αυτές και το ζεστό χειροκρότημα που απέσπασαν τόσο οι διδάσκοντες όσο και οι διδασκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για του λόγου το αληθές.

«Οι τελετές λήξης μάς υπενθύμισαν ότι μια επιτυχημένη χρονιά για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, έστειλαν ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δυνατή και δημιουργική για το σύλλογό μας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον προσεχή Σεπτέμβριο», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου.


Με μια λαμπρή εκδήλωση έκλεισε τη χορευτική περίοδο 2022-2023 ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ).
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο, η γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου 2022-2023, που σαν κύριο χαρακτηριστικό είχε τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, τον μεγάλο ενθουσιασμό άλλα και την άψογη οργάνωση.

Β/Α Αιγαίο, Αριδαία-Άσσηρος, Ήπειρος, Δ. Θράκη, Β. Θράκη, Λέρος και Κως, ήταν οι περιοχές σταθμοί της πατρίδας μας που χορευτήκαν στην πιο γνήσια και αυθεντική τους μορφή από τις Χορεύτριες και τους Χορευτές του Ομίλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Έφορου του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένη Καπώνη και του Προέδρου της ΓΕΑ κ. Ανδρέα Μπρέσιακα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για τη διαχρονική τους υποστήριξη.
Στη συνέχεια, όλα τα επιμέρους τμήματα του Ομίλου ξεκίνησαν την εκτέλεση των χορευτικών δρώμενων της εκδήλωσης, με ένα σεμνό και παράλληλα αυθεντικό τρόπο προκαλώντας τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα όλων.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πανηγυρικό τρόπο, με τον χαιρετισμό από όλους τους συμμετέχοντες και μέσα σε ένα καταιγισμό χειροκροτημάτων από το πολυπληθές κοινό της πόλης που την παρακολούθησε.

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένης Καπώνης για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές τους και ιδιαίτερα τις χορεύτριες και χορευτές του Ομίλου και τις οικογένειες τους, καθώς και τους χοροδιδασκάλους του κ. Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε και τη γενική τους επιμέλεια και την κα Ασπασία Κρικώνη.
Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα το προσωπικό της ΓΕΑ, τους επίσημους χορηγούς όπως αναφέρονται στα έντυπα των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος, συγχαίρει και ευχαριστεί πολύ, όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, τόσο για την πολύτιμη συνεργασία τους διαχρονικά, όσο και για το δικό τους έργο που παράγουν.