2392

Ο Μεσολογγίτης Παντελής Μπερτσιάς νέος διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον συντοπίτη μας Μεσολογγίτη, Αντισυνταγματάρχη Παντελεήμων Μπερτσιά για την ανάληψη της διοίκησης του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων.

Ευχόμαστε τον κ. Μπερτσιά καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας επί των ημερών της διοίκησής του να επαναλειτουργήσει το ιστορικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Μεσολογγίου, γεγονός που θα είχε πολλαπλά οφέλη για την περιοχή μας.


Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Θα ήθελα από καρδιάς να σας εκφράσω ολόψυχα τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη της διοίκησης του ιστορικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων.
Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας. Ευελπιστώ ότι με την εμπειρία και τις αξίες που σας διακρίνουν θα πορευτείτε με σύνεση, σκληρή εργασία και μεθοδικότητα.
Είναι ευχής έργο που επί των ημερών της διοίκησης σας θα επαναλειτουργήσει το ιστορικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Μεσολογγίου, εξέλιξη που επιδιώξαμε από καιρό και θα ωφελήσει ιδιαίτερα την περιοχή μας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
Κώστας Λύρος