Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους Διευθυντές και στους Εκπαιδευτικούς των σχολείων του νομού μας για την ευγενική τους πρωτοβουλία να επισκεφθούν τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας(ΚΔΗΦ) του Εργαστήριου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα μας επισκέφθηκαν:
1) Το Γυμνάσιο Γουριάς, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, που μας προσέφεραν 25 τσάντες με είδη τροφίμων και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους νέους μας,
2) Η Γ΄ Τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, που μας δώρισαν ένα καινούριο σύγχρονο ηχοσύστημα, για τη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα μας στο Αγρίνιο.
3) Το Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που μας προσέφεραν χρηματικό ποσό ως δωρεά (280 ευρώ), το οποίο συγκέντρωσαν οι μικροί μαθητές με τις οικογένειές τους για αυτό το σκοπό καθώς και πολλές ζωγραφιές τους.
4) Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που κέρασαν τα παιδιά μας υπέροχα γλυκίσματα και
5) Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, που μας προσέφεραν έναν δίσκο με πολύ ωραία χειροποίητα μελομακάρονα.
6) Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, που παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και διέδρασαν χορωδιακά με τους εκπαιδευομένους μας.
7) Το Γυμνάσιο Ματαράγκας στις 20 Δεκεμβρίου 2022, όπου μας προσέφερε τρόφιμα και τραγούδησαν κάλαντα μαζί με τους εκπαιδευομένους μας.