2392

Υπηρεσιακό δρομολόγιο για το στρατόπεδο Μεσολογγίου

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ) και τα στελέχη που υπηρετούν στο Μεσολόγγι, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους αρμόδιους φορείς, για την έναρξη δρομολογίου υπηρεσιακού λεωφορείου προκειμένου να καλυφθούν οι καθημερινές μετακινήσεις των συναδέλφων μας από το Αγρίνιο στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε μεταφερθεί στο ΔΣ της Ένωσης κατά την διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στις 22-02-2022, στο Μεσολόγγι https://espeait.pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/737-i-espeait-me-tous-stratiotikous-tou-mesologgiou
και το οποίο αποτέλεσε προτεραιότητα, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της κατακόρυφης αύξησης των τιμών στα καύσιμα.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ με άμεσες ενέργειες μετέφερε στον Διοικητή του Συντάγματος Σχης (ΠΖ) Τσαούση Ιωάννη την αναγκαιότητα που δημιουργείται και σε συνεργασία με τους, Πρόεδρο της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. – κ. Ρώτα Δημήτριο και τον Διοικητή της ΔΙΚΕ Υπτγό Σκουφίδη Δημήτριο, ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες και ξεκίνησε το εν λόγω δρομολόγιο, δίνοντας μια σημαντική οικονομική ανάσα στους συναδέλφους μας.

Η ΕΣΠΕΑΙΤ θα συνεχίσει με συνέπεια και διάθεση να αναδεικνύει, να διεκδικεί και να προσπαθεί ώστε να επιλύονται τα προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν στις Μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας. Η συνεργασία της Ένωσης με τις Διοικήσεις των Στρατοπέδων είναι σημαντική – απαραίτητη, ώστε μέσα από γόνιμο διάλογο να στοχεύουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελεί τον κύριο παράγοντα της αποτρεπτικής ισχύος της Χώρας.