29dfeatureimage

Θεατρική παράσταση με τις ‘Ωδές’ του Ανδρέα Κάλβου

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου σε συνεργασία με την 3rd person theater group παρουσιάζει την παράσταση «ΩΔΕΣ» του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ από τις 19 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου 2021, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 9.15 το βράδυ και την Κυριακή, 6.15 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

«ΩΔΕΣ» του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ
μια ηρωική κραυγή σε μια αντιηρωική εποχή

σκηνοθεσία: ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
πρωτότυπη δραματουργία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
σκηνικά: ΖΩΗ ΜΟΛΥΒΔΑ – ΦΑΜΕΛΗ
κοστούμια: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΡΜΑ
μουσική: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΟΥΛΙΑΡΗΣ
φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

παίζουν:

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΑΦΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΟΛΕΣΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

και οι μουσικοί ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΟΥΛΙΑΡΗΣ, JOE TORNABENE

Λίγα λόγια για το έργο :
Η ιδιότυπη γραφή του Ανδρέα Κάλβου μας δίνει τη δυνατότητα να τολμήσουμε μια απόπειρα δραματουργίας που θα αφορά τη σύγχρονη εποχή, τους ανθρώπους του τώρα, στην προσπάθειά τους να επαναδιαπραγματευθούν τι σημαίνει επανάσταση. Τι σημαίνει σήμερα η έννοια του ήρωα. Ποιος μπορεί να υποδυθεί έστω και στα ψέματα έναν τέτοιο ρόλο; Ποιος μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους και να τους οδηγήσει προς την αυτογνωσία; Ο θεατής θα παρακολουθεί μια σύγχρονη ιστορία ντυμένη με ένα λόγο που ακροβατεί στο τώρα και το πριν, με κεντρικό θέμα τη ρομαντική ψυχή που φλέγεται και αποζητά την ολοκλήρωση μέσα από την επαφή του με την κοινωνία και το όνειρο για ένα καλύτερο κόσμο. Εκεί, όπου η προσωπική και υπαρξιακή αγωνία γίνεται το κίνητρο για συλλογική αυτοπραγμάτωση και ίσως μια επανάσταση, που δεν έχει έρθει ακόμη, μια στιγμή όπου το άτομο ατενίζει με θάρρος το κενό, ως πράξη ένωσης με τον κόσμο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

*η ομάδα επιχορηγείται και από το ΥΠΠΟΑ για την περίοδο 2020-21

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
TICKET SERVICES
-online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567

Λόγω των ειδικών συνθηκών, η αγορά εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα ticketservices.gr ή από το Ταμείο του θεάτρου. Το Ταμείο θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

Ώρες Ταμείου θεάτρου κάθε:
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από τις
11.π.μ. – 13.μ.μ & 19.μ.μ. – 21.μ.μ.
και την Κυριακή από τις
11.π.μ. – 13.μ. & 17.00 μ.μ. – 18.15 μ.μ.
Τηλ.Ταμείου: 26410 – 56135 (ώρες ταμείου)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Παρασκευή και Σάββατο: 10 € κανονικό και 8 € μειωμένο (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων (με επίδειξη της κάρτας και ταυτότητας)
Κυριακή: 6 € Γενική Είσοδος

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών

– Ο χώρος του θεάτρου λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
– Για την είσοδο του κοινού στις παραστάσεις, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.
– Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).
Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Η προσέλευση των θεατών πρέπει να γίνεται 45 λεπτά πριν την παράσταση προς αποφυγή συνωστισμού.

*Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου δεν συλλέγει ,ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών.