Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Ε.Κ.Ν.Δ. με τον πρώην Πρωθυπουργό και Βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργο Α. Παπανδρέου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι της περιοχής μας. Η ακρίβεια, η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, η αναβάθμιση του ΣΕΠΕ, η επανασύσταση του ΟΕΚ και ΟΕΕ, η τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου καθώς επίσης και το πρόβλημα του αναδασμού στην πεδιάδα του Μόρνου τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Το ΕΚΝΔ ενημέρωσε τον πρώην Πρωθυπουργό για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχει αναλάβει το ΕΚΝΔ όπως το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ.ά., για τα οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον του.
Ο πρώην Πρωθυπουργός άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή τις διεκδικήσεις του Ε.Κ.Ν.Δ. δήλωσε την κατανόησή του και την πρόθεσή του να σταθεί αρωγός σε αυτές.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης τηρήθηκαν όλα τα προβλέπομενα μέτρα κατά της πανδημίας του COVID-19.