virus1

Αναβολή εκδηλώσεων & δράσεων λόγω του κορωνοϊού

Το πρόγραμμα του Ορειβατικού Συλλόγου Μεσολογγίου αναστέλλεται λόγω καραντίνας.
Η πρώτη πορεία που θα γίνει αμέσως μετά την λήξη της καραντίνας, θα είναι στον Προυσό. Για τις υπόλοιπες τροποποιήσεις του προγράμματος θα ενημερωθείτε με νέες ανακοινώσεις.
Φροντίζουμε τους εαυτούς μας ώστε όλοι να βγούμε αλώβητοι από την νέα δοκιμασία και να μην λείψει κανείς από το επόμενο προσκλητήριο.
Τα βουνά και τα μονοπάτια θα είναι στη θέση τους και θα μας περιμένουν.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους.


Πολιτιστικός & μορφωτικός σύλλογος ‘Το Αιτωλικό’
Λόγω της ανάγκης τήρησης όλων των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19 αποφασίσαμε την αναστολή της λειτουργίας όλων των Τμημάτων και λοιπών πολιτιστικών δράσεων, από σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, έως τις 30 Νοεμβρίου 2020. Επίσης ενημερώνουμε τα άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή μας, ότι αυτή δεν ακυρώνεται αλλά αναβάλλεται για αργότερα κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.


Κοινωνικό φροντιστήριο Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης
Μετά από τη δημοσίευση των μέτρων κατά της πανδημίας από τη πολιτεία μας, ο Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου αναστέλλει τα δια ζώσης μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης από τον ο Σάββατο 7 Νοεμβρίου ως και την άρση του απαγορευτικού.

Τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Οι εθελοντές καθηγητές θα επικοινωνήσουν με τους μαθητές τους για να οριστεί ο τρόπος και η ώρα των μαθημάτων.
Παράλληλα, θα ανασταλούν και οι λοιπές πνευματικές ευκαιρίες του ιερού ναού, όπως η διδασκαλία βυζαντινής μουσικής, κιθάρας και μπουζουκιού, κτλ. Όλα αυτά θα μπορούν οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες και όσοι άλλοι το επιθυμούν να τα παρακολουθούν live στο YouTube πατώντας Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου, σε ώρες που θα οριστούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν live τις ακολουθίες από τον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου θα μπορούν να εγγραφούν στο YouTube του Κτήματος Ταξιαρχών Αγρινίου, ώστε να τους έρχονται ειδοποιήσεις για την έναρξη των ακολουθιών.
Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους, με υπομονή, υγεία και πρόοδο πνευματική. Ο Θεός και οι Άγιοί μας να σκεπάζουν όλους μας.

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα πρόληψης και αποτροπής εξάπλωσης της επιδημίας από τον ιό COVID – 19,σε όλη τη χώρα, ανακοινώνει για προληπτικούς λόγους την ακύρωση του προγράμματος πρόληψης Οστεοπόρωσης στο Δήμο Αγρινίου.
Συγκεκριμένα δεν θα διεξαχθούν οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας, στη : Tοπική Κοινότητα Καλυβίων, Τοπική Κοινότητα Στράτου,Δημοτική Κοινότητα Ματαράγκας,Δημοτική Κοινότητα Καινούργιου, Δημοτική Κοινότητα Αγίου Κων/νου, Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου.
Σε συνεννόηση με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για το ενδεχόμενο πραγματοποίησής του προγράμματος.
Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση και αισιοδοξούμε για την όσο το δυνατόν γρήγορη βελτίωση των συνθηκών.

Το Δη.Πε.θε.Αγρινίου ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι η σημερινή μαγνητοσκοπημένη παράσταση του «Βασιλιά Ληρ» από το Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας θα προβληθεί κανονικά, αλλά θα είναι η τελευταία παράσταση που θα δοθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το εν λόγω θέατρο – για φέτος τουλάχιστον-, μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης που αφορούν μεταξύ άλλων και το κλείσιμο των θεάτρων. Συνεπώς, ακυρώνεται η προβολή των τριών προγραμματισμένων παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας στις 13, 20 και 27 Νοεμβρίου.
Το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου θα συνεχίσει το πρόγραμμα του όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιστρέψουν.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη το κοινό θα ενημερωθεί έγκαιρα.