shopping

Εκλογικές διαδικασίες στον εμπορικό σύλλογο Αγρινίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

1. α) Τετάρτη 19/8/2020 από 13.00 το μεσημέρι έως 9.00 το βράδυ.
β) Πέμπτη 20/8/2020 από 12.00 το μεσημέρι έως 7.00 το απόγευμα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, Βλαχοπούλου 8, Αγρίνιο. τηλ. 2641057390.

2. Η Εφορευτική Επιτροπή, εφιστά την προσοχή των μελών όταν προσέρχονται να έχουν μαζί τους:
­ Την αστυνομική τους ταυτότητα ή
­ Άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (π.χ. ασφαλιστικό βιβλιάριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.).

3. Δικαίωμα ψήφου έχουν:
­ Τα μεν παλαιά μέλη εφόσον έχουν εξοφλήσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και 30-6-2019 (δυνατότητα τακτοποίησης οφειλών και το 2ήμερο των εκλογών)
­ Τα νέα μέλη εφόσον έχουν εγγραφεί σαν μέλη του Συλλόγου έως και τις 18-7-2020.


 

Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι εκλογές στο Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου και των άλλων οργάνων διοίκησης.
Ο συνδυασμός μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ έχει ήδη ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει σε αυτές .
Έχει στη συνθέση του συναδέλφους και συναδέλφισσες με διαδρομή στην αγορά του Αγρινίου ,που τους χαρακτηρίζουν η συνέπεια ,η διάθεση και το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν.

Δεν έχουμε ανάγκη απο κηδεμόνες ,καθοδηγητές και συντάκτες κειμένων που προσβάλλουν και απομακρύνουν τους συναδέλφους απο τον σύλλογο.
Έχουμε την επάρκεια αλλά κυρίως την διάθεση να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τον Εμπορικό σύλλογο και να τον καταστήσουμε αντάξιο της μακρόχρονης ιστορίας του.
Έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε και ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε χρήσιμοι στον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Συνάδελφοι -σες

Στις εκλογές αυτές ζητάμε να συμμετέχετε μαζικά και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ για να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο.

Ενωμένο εμποριο με αξιοπιστια και προοπτικη


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Μέρες 15Αύγουστου καλούμαστε να προσέλθουμε στις κάλπες, για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, της Ελεγκτικής Επιτροπής και τους Αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία.

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η χρονική στιγμή και ειδικά στα πλαίσια μιας πρωτόγνωρα δύσκολης χρονιάς.
Η ευθύνη γι’ αυτό βαραίνει αυτούς που εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και γύρισαν την πλάτη τους στον Σύλλογό μας.
Το γεγονός αυτό δεν μας επέτρεψε να έχουμε την αναγκαία αμφίδρομη επικοινωνία και εκλογική συμπόρευση.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί εγγύηση για δυνατό Σύλλογο στην πόλη μας και στην Β/Δ Ελλάδα μέσα από την Ομοσπονδία, που δυστυχώς έχει καταρρεύσει.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η ύπαρξη του Συλλόγου έχει νόημα μόνο όταν ηγεμονεύεται και καθοδηγείται από τα μέλη του και τις αποφάσεις του.

Γι’ αυτό :

– Αν θέλετε να αποκρύπτουμε την αλήθεια, να έχουμε κρυφές ατζέντες, να προσβάλουμε την κοινή λογική και να μην σεβόμαστε την πλειοψηφία, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε Διοικητικό Συμβούλιο να χαριεντίζεται με πολιτικούς και το άγχος του να είναι πότε θα μπει κορνίζα δίπλα σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, Υπουργούς, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε, να κουνάμε το δάχτυλο στα μέλη, μιλώντας για τα λάθη τους και να μην αναγνωρίζουμε τα δικά μας, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε, να χειραγωγούμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σας φέρνουμε δωράκια, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε, να εφαρμόζουμε τις αποφάσεις σας μόνο όταν συμφωνούμε, να συνυπάρχουμε μ’ όσους περιφρονούν την πλειοψηφία, να παραβιάζουμε το καταστατικό, να μην ενημερώνεστε για όσα γνωρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, να μας υπηρετεί ο Σύλλογος και όχι να τον υπηρετούμε, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε να ταυτιστεί στο όνομα της ενότητας ο αυτοαπασχολούμενος με τον μεγαλοεργοδότη, η οικογενειακή επιχείρηση με την μεγαλοεισαγωγική, τα μαγαζιά μας με τις αλυσίδες, στο όνομα ότι όλοι οι έμποροι είναι ενωμένοι, Μην ψηφίσετε εμάς.
– Εάν θέλετε, για όσα μεθοδεύτηκαν, διαπράχθηκαν και εξακολουθούν να μεθοδεύονται στον Σύλλογό μας, από την επόμενη της καραντίνας μέχρι και σήμερα, με πρόσχημα το 5θήμερο, να πούμε : ΄΄πέρασε αυτό΄΄, Μην ψηφίσετε εμάς.

Εμπορική συλλογική κίνηση