food1

Συμπόσιο μάρκετινγκ τροφίμων & ποτών στο Αγρίνιο

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. διοργανώνει το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 18 [10:00-20:30] & Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στον πολυχώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη).

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Το Συμπόσιο αποτελεί μια ανοικτή προς την κοινωνία εκδήλωση στην οποία συμπράττουν μονάδες της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης και η πανεπιστημιακή κοινότητα.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Συμποσίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ομιλίες και συζητήσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών και εκπροσώπων τοπικών και εθνικών παραγωγικών μονάδων από το κλάδο των τροφίμων, παρουσίαση μελετών και διαδραστικές εκδηλώσεις [γευσιγνωσία, παρουσιάσεις προϊόντων κ.λπ.] Στο διήμερο του Συμποσίου θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
«Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα»
18 & 19 Ιανουαρίου 2020
Πολυχώρος Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη)
Πρόγραμμα Συμποσίου
Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020
09:30-10:00 Προσέλευση & Εγγραφή Συμμετεχόντων
10:00-10:30 Προσφωνήσεις – Χαιρετισμοί
10:30-12:30
1η Ενότητα – Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα
Συντονιστής: Προκόπης Θεοδωρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Ομιλητές: Δημήτρης Νέντας, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΦΩΝ
Παναγιώτης Μίλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ CIRCULAR ECONOMY AND ECO INNOVATIONS INSTITUTE – Upsala Sweeden – SmartCities.link Co-Founder
Λυδία Παπαδάκη, Manager GREEK SUSTAINABLE DEVELOPMENT SOLUTIONS NETWORK (SDSN)
Θεοφάνης Ζαχαράτος, Υποψήφιος Διδάκτορας Τμήματος ΔΕΑΠΤ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Έρευνα:
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας – «Σπατάλη Τροφίμων & Συμπεριφορά Καταναλωτή». [Θεοφάνης Ζαχαράτος, Υποψήφιος Διδάκτορας Τμήματος ΔΕΑΠΤ- Απόφοιτος ΜΒΑ διοίκησης Τροφίμων]
12:30-13:00 Διάλειμμα
13:00-15:00 2η Ενότητα – Ποιοτικός Επώνυμος Οίνος
Συντονιστής: Δημοσιογράφος
Ομιλητές: Νικόλαος Γρίβας, ΓΡΙΒΑΣ Ν. & Ν. Ο.Ε. – GRIVAS Wines
Άντώνης Παπαντώνης, ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ
Μαρία Τζίτζη, Χημικός, Οινολόγος, Συγγραφέας, Διεθνής Κριτής Οίνου
Βασίλης Καρμανίδης, ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
18:00-20:00 3η Ενότητα – Τοπική και Εθνική Επιχειρηματικότητα
Συντονιστής: Κωνσταντίνος Πιστιόλας, EY.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε. – Agrino / MARPESSA Smart Luxury Hotel
Ομιλητές: Τιμητική Συμμετοχή: Αλέξανδρος Κουρής, ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΝΗΣΟΣ
Στέργιος Κουτσιώφτης, ΦΑΡΜΕΣ ΩΜΕΓΑ
Αποστολία Καραμήτρου, Κτηνίατρος VERONESI  / φάρμα  «ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ»
Φώτης Μπερίκος, ΕΓΣ Αγρινίου / εργοστάσιο  ΑΜΦΙΓΑΛ
Αριστείδης Ματζουράτος / Αναστασία Ρούση, avgotaraxo.gr – ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Κλεοπάτρα Τζοβαρτζή, KLEOPATRA’S PANTRY