l11

Προεκλογική δραστηριότητα συνδυασμού ‘Δημιουργικής ανατροπής’

Τελική ομιλία στο Μεσολόγγι στις 30-5-2019:

l12

Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, με παλμό , με ένταση και δυναμισμό μίλησε χθες το βράδυ 30/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στην κεντρική
πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στο Μεσολόγγι.
Ο κ.Κώστας Λύρος ξεκινώντας την ομιλία του, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εμπιστεύονται και στηρίζουν την παράταξή του μίλησε για πολιτική αλλαγή στον τόπο λέγοντας: « Οι πολίτες μίλησαν με την ψήφο τους. Έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο μιζέριας , εσωστρέφειας και στασιμότητας. Ανέδειξαν την παράταξή μας σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Έδωσαν την ευκαιρία σε μια νέα δημοτική κίνηση την ερχόμενη Κυριακή να ολοκληρώσει μια πολιτική αλλαγή στον δήμο».

Στη συνέχεια με λόγο άμεσο και αυθεντικό, που φάνηκε πως άγγιξε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στον προεκλογικό αγώνα του συνδυασμού , λέγοντας:
«Κάναμε έναν αξιοπρεπή , έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα. Πιστέψαμε στο όνειρο, στηριχθήκαμε στις δυνάμεις μας, απευθυνθήκαμε από την πρώτη στιγμή στην κοινωνία, στους απλούς και έντιμους ανθρώπους. Με τους πολίτες συνομιλούσαμε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα, με τους δημότες συνδιαμορφώσαμε το πρόγραμμά μας και με αυτούς θα μιλούμε διαρκώς. Με τους συκοφάντες και
τους υβριστές μας , εκείνους που απαξίωσαν τον δημόσιο διάλογο, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει δυνατότητα ουσιαστικού διαλόγου. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Η νίκη της Δημιουργικής Ανατροπής είναι μια νίκη των πολιτών».

Ακολούθως, μίλησε με δυνατό καταγγελτικό λόγο για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής:
«Ζήσαμε στον τόπο της ελευθερίας και του πολιτισμού την απαξίωση του τόπου, την εξαπάτηση πολιτών τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής, την υποβάθμιση του πολιτικού διαλόγου, και πολλά άλλα που δεν μας τιμούν. Η κοινωνία απέναντι σε όλα αυτά έδειξε ότι έχει αντιστάσεις και έστειλε το μήνυμα. Δεν ανέχεται την αλαζονεία , την αδιαφάνεια, την αδιαφορία για τον απλό άνθρωπο και τα προβλήματά του. Δεν θέλει τον δημότη περιφρονημένο και υποτιμημένο στο σπίτι του».

Αναφέρθηκε στην ανάγκη των συνεργασιών λέγοντας : «Η συνεργασία όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων που συμφωνούν και έχουν το ίδιο όραμα , μαζί με τους ενεργούς δημότες του δήμου , μπορούν να εξασφαλίσουν μια ευρύτατη πλειοψηφία δυνάμεων για την εφαρμογή των πολιτικών που απαιτούνται. Και εμείς ως η νέα δημοτική αρχή σκοπεύουμε να συνενώσουμε αυτές τις δυνάμεις και όχι να τις διαιρέσουμε. Για το λόγο αυτό η παράταξή μας δεσμεύεται να αναζητήσει και να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση γύρω από τους στόχους, τις προϋποθέσεις και το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα. Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να έχουν θέση στη επίλυσή του προβλήματος».

Κλείνοντας, ο Κώστα Λύρος ,ζήτησε από όλους να πάνε στην κάλπη:
« Όλοι πρέπει να πάμε στις κάλπες και να γίνουμε εμείς οι ρυθμιστές των εξελίξεων. Δίνουμε την τελική μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε . Όλοι θα είμαστε Νικητές. Την Κυριακή το πρωί ψηφίζουμε τον πιο κατάλληλο για Δήμαρχο του ιστορικού μας Δήμου. Είναι προσωπική μου Δέσμευση. Να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω , να φωνάξω , να συγκρουστώ για τον Δήμο που μας αξίζει».


 

 

Νεοχώρι:

ll4

l4

Χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος μαζί με τους συμβούλους του, όλοι μαζί ενωμένοι περπάτησαν στους δρόμους του Νεοχωρίου. Ο κόσμος του Νεοχωρίου ακόμα πιο διάχυτος και πλέον σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα είναι έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Δημιουργική Ανατροπή και στο πρόσωπο του επικεφαλή
Κώστα Λύρου.

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Μεσολόγγι:

3-1

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Λύρος , αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις( Ανάπτυξη της περιοχής, Πολιτιστικά θέματα, Οργάνωση του Δήμου , Κοινωνική μέριμνα, Ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς , Είσοδο της Πόλης, Οδικό δίκτυο, Ασφάλεια των δημοτών, Αδέσποτα ζώα κ.α.).

Έκανε αναφορά στις απώλειες και την αποδυνάμωση που υπέστη η πόλη του Μεσολογγίου(ΤΕΙ, Αποψίλωση υπηρεσιών,2/39 σύνταγμα Πεζικού, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Ακτοπλοϊκή σύνδεση κ.α.).

Στο τέλος, είπε: « Προσωπική μου δέσμευση είναι να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω, να συγκρουστώ για έναν Δήμο που μας αξίζει. Για ένα Δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη, Για τη μεγάλη νίκη της 26 Μαΐου».


Κατοχή:

17

Δυναμικό παρών έδωσαν οι Κατοχιανοί , χθες, στην προεκλογική ομιλία  του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου, στην Κατοχή .

Το θερμό κλίμα που επικράτησε στην συγκέντρωση επιβεβαιώνουν την  πορεία νίκης του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή». Ο υποψήφιος Δήμαρχος , Κώστας Λύρος , παρουσία των υποψηφίων συμβούλων του ,  ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού που αναφέρονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κατοχής και την αναβάθμιση της περιοχής. Άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής,  επανέλαβε την δέσμευσή του για αποκατάσταση της νομιμότητας , ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τις συμπεριφορές της.