lyros2

Νέες υποψηφιότητες με τον Κώστα Λύρο

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου,  Κώστα Λύρο, διότι μαζί με την ομάδα του,  αποτελεί εχέγγυο για τεθεί ο  Δήμος μας επιτέλους σε μια αναπτυξιακή τροχιά. Μαζί θα σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα, όσον αφορά την υλοποίηση κρίσιμων  παρεμβάσεων στη Πεντάλοφο για την οποία και θα αγωνιστώ. Με αφοσίωση,  πείσμα, συνέπεια και πάνω απ’ όλα ήθος, θα καταφέρουμε πολλά.
Θεόδωρος Μιχαλόπουλος, Αγρότης από Πεντάλοφο
——-
Δηλώνω την συμμετοχή μου στο συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Πιστεύω στην ικανότητα και στο όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου και του συνδυασμού του και θα παλέψω μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο
για όλους.

Ελένη Κουκουρδέλη, Απόφοιτος Πληροφορικής από Πεντάλοφο


Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου , έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εμπιστεύομαι ότι θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας .
Όλοι μαζί όταν δουλέψουμε μεθοδικά και με όρεξη θα δούμε πολλά ωραία πράγματα να αλλάζουν στις ζωές μας .

Αγγελική Ανδρίτσου-Κούστα, Πτυχιούχος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών


Μετά  από ώριμη σκέψη ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την κοινότητα  Ευηνοχωρίου, με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” του υποψηφίου  δημάρχου Κώστα  Λύρου.

Με την συμμετοχή όλων των υγειών δυνάμεων μπορούμε να πάμε τον τόπο μας  μπροστά.
Πιστιόλης Νικόλαος,
Εκπαιδευτικός.
——————————

Δηλώνω παρόν και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου, Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, με ενέπνευσε να τον ακολουθήσω στον αγώνα του για το καλό του τόπου μας, του χωριού μας.

Γκόλφω Ταλιαμπέ, Αγρότισσα από Μάστρο

——————————-

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου. Πιστεύω στον άνθρωπο , που μεγάλωσε και ανέπτυξε τις δραστηριότητες της ζωής του , επαγγελματικές, οικογενειακές και κοινωνικές στον τόπο μας και είναι έτοιμος να δώσει την γνώση και την εμπειρία του στην διαχείριση του Δήμου μας. Όλοι μαζί μπορούμε αν δουλέψουμε και συνεργαστούμε σωστά να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει.

Ιωάννης Σταμάτης, Λογιστής

———————

Με χαρά αποφάσισα να βρεθώ  στο πλευρό του φίλου μου και υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου στον αγώνα που δίνει. Γνωρίζοντάς τον χρόνια είμαι πεπεισμένη ότι με την όρεξη και τις γνώσεις που διαθέτει θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας και τα χωριά μας!
Ελένη Μπακάκη-Φράγκου, Αγρότισσα
Από Μάστρο
———————-
Δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του υποψήφιου  Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Όλοι μαζί μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον του τόπου μας και πιστεύω πως ο Κώστας Λύρος και η Δημιουργική Ανατροπή έχουν το πρόγραμμα για να επιλύσουν τα προβλήματα,που απασχολούν τον τόπο μας και τα χωριά μας .
Νίκος Καϊτατζής, Αυτοκινητιστής από Πεντάλοφο
————–
Γνωρίζοντας εξαρχής τον μεγάλο αγώνα του κ.Κώστα Λύρου για τις φετινές εκλογές στις 26 Μαΐου αλλά και τις προσδοκίες του για τον Δήμο μας,
επιδιώκω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου δηλώνοντας υποψήφια με τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στη τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου, ώστε να προσπαθήσω να γίνει ξανά το χωριό μας το Νεοχώρι που αγαπήσαμε.
Μάνθα Τσάμη, Ιδιωτική Υπάλληλος
————–
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω ως υποψήφια στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου .
Αναστασία Κάππα, Σπουδάστρια ΙΕΚ Νοσηλευτικής
——————-
Για να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και να δώσουμε το  έναυσμα ώστε να κάνει την Δημιουργική εκκίνηση η νέα γενιά, θα είμαι
υποψήφια με την Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής  Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Λευκή Μπαστάνη-Λύρου, Επιχειρηματίας
————————
Με βάση τις αρχές της    ηθικής και της αξιοπρέπειας  και έχοντας ως  στόχο να τις κρατήσουμε ψηλά σε μια εποχή, που πολλοί προσπαθούν να τις  διαφθείρουν , δηλώνω και εγώ την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό  Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χαθούν τα πιστεύω μας και να παλέψουμε  γι’ αυτά.
Ελένη Ντόριζα-Καρανίκα, Απόφοιτη Μαγειρικής Σχολής
———-
Όλα τα χρόνια ως επαγγελματίας αθλητής επέλεγα πάντα ομάδες, που είχαν  πάντα ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους , με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε και στις δημοτικές  εκλογές το Μάιο του 2019 να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική  Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα  Λύρου. Το όραμα , η ηθική, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα  χαρακτηριστικά,που διακρίνονται στον κ.Κώστα Λύρο αλλά και στον  συνδυασμό του, που λειτουργεί σαν ομάδα με σκοπό να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.
Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Επαγγελματίας Παίκτης Ομάδας Μπάσκετ,
Προπονητής Ομάδας Μπάσκετ U21

 

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό ‘Δημιουργική Ανατροπή’ του Κώστα Λύρου στις προσεχείς δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ιεράς Πόλεως
Μεσολογγίου. Όντας για πάνω από μια δεκαετία υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος όχι μόνο σε συλλόγους της Ιεράς Πόλης, των Οινιαδών και του Αιτωλικού,
αλλά και στο χορευτικό τμήμα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου μας, έχω συζητήσει με πολλούς συνδημότες μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν
και τις λύσεις που δεν έχουν ακόμα έρθει.
‘Εχει έρθει η ώρα να προχωρήσει ο δήμος μας, να προοδεύσει. Η πλούσια ιστορία και η παράδοσή μας που χρόνια τώρα υπηρετώ και σέβομαι, επιβάλλεται να βγει από τα στενά όρια του Δήμου μας και της περιφέρειάς μας. Να διαδοθεί όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας την Πόλη μας σημαντικό τουριστικό προορισμό. Εγώ από την μεριά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με ανιδιοτέλεια και επιμονή για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

Άγγελος Σταμάτης, Γυμναστής- Χοροδιδάσκαλος


Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου. Θέλοντας να γίνω πιο ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και να δώσω το στίγμα της γενιάς μου στα τοπικά δρώμενα αποφάσισα να ακολουθήσω έναν επιτυχημένο άνθρωπο, πολίτη, οικογενειάρχη.

Γιώργος Χριστοδούλου, Ιδιωτικός Υπάλληλος


 

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, έναν
άνθρωπο προερχόμενο από τον παραγωγικό τομέα, ικανό και άξιο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας.

Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και για το λόγο αυτό θα είμαι κι εγώ υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Νικόλαος Σπανός, Πρώην Διευθυντής Τραπέζης


 

Ενεργοποιώντας τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε,αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Παναγιώτης Ζήκας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

—————–

Πιστεύοντας ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε  ώστε  να υπάρξει μια προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο μας, αποφάσισα με  ιδιαίτερη χαρά να αποδεχθώ την πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου του  Δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο  της Δημιουργικής Ανατροπής.
Αθανασία Τσάμη-Παππά, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Από Γουριά
————
Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στα παιδιά μας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε  για τον Δήμο μας,τον τόπο μας, τα χωριά μας!
Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό Δημιουργικη Ανατροπή του υποψήφιου  Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου .
Παναγιώτα Μαζαράκη-Μεταξούλη, Επιχειρηματίας
——-
Επειδή η «Δημιουργική Ανατροπή» είναι επιτακτική ανάγκη για τον τόπο  μας, τάσσομαι στο  πλευρό του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου,  Κώστα Λύρου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του. Όλοι μαζί  θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στον δρόμο της ανάπτυξης.
Γιώργος Βασ. Κασσαβέτης ,Ιδιωτικός Υπάλληλος
Αιτωλικό
—————

Μετά από περίσκεψη και έντονο προβληματισμό, αλλά έχοντας πάντα κατά νου την πολιτική θέση, ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την Διοίκηση του τόπου τους και όχι από την ασφάλεια του καναπέ τους να «πετροβολούν», για τα κακώς κείμενα ή και για αυτά που δεν γίνονται. Αλλά με θάρρος και αίσθημα ευθύνης να
παίρνουν θέση και με συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια να αποφασίζουν οι ίδιοι για τον τόπο τους. Για την λύση των όποιων προβλημάτων του ή και την ανάπτυξή του.
Με αυτές τις πολιτικές θέσεις Αποφάσισα να έχω συμμετοχή στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας του Νεοχωρίου με τον συνδυασμό του ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟΥ.
-Αφού έχουμε την ίδια πολιτική φιλοσοφία και απόψεις: Τόσο στην συμμετοχή όλων των πολιτών και κυρίως των Νέων για τα Δημοτικά Δρώμενα. Όσο και στην Συμμετοχική Δημοκρατία και Διαφάνεια, για αποφάσεις που αφορούν στον Δήμο μας.
-Αφού έχουμε τις ίδιες θέσεις: Για τον ρόλο που πρέπει να παίξει ο Δήμος όσο αφορά στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων. Τόσο στην
Παραχελλώια, όσο και στην Παρευοίνια περιοχή, για την σωστή ανάπτυξη του και την σωστή λειτουργία των κοινωνιών τους.
-Αφού έχουμε τις ίδιες απόψεις: Για την Αξιοποίηση των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, από την προνομιακή θέση που βρίσκεται : ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου, την ιόνια οδό,
την Εγνατία οδό, την εγγύτητα στα ιόνια νησιά . Αλλά και τον πρωτογενή πλούτο από τις εύφορες Πεδιάδες του, από τον πλούτο της Λιμνοθάλασσας του, την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Οικολογία του και κυρίως τους Ανθρώπους του…
Ώστε με την σωστή Αξιοποίηση και τον σωστό Προγραμματισμό όλων των παραπάνω Δεδομένων, να βγάλουμε τον Δήμο μας από τη εσωστρέφεια του και να τον οδηγήσουμε στην Οικονομική την Κοινωνική την Πολιτιστική και Οικολογική Ανάπτυξη του προς όφελος όλων των Δημοτών του.

Με Τιμή και Απόλυτο Σεβασμό προς τον λαό του Δήμου μας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΥΤΡΑΣ
Υποψήφιος Τ.Σ Κοινότητας Νεοχωρίου


 

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή  του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με ηθική, σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον δημότη, θέλουμε να δώσουμε  ότι καλύτερο για τον τόπο μας.
Χρήστος Πλεξίδας, Αυτοκινητιστής
————————-

Με όρεξη για δουλειά και με ανιδιοτελή κίνητρα , όπως χρόνια τώρα επιδεικνύει στις πράξεις ο κ.Κώστας Λύρος, δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Δημιουργική Ανατροπή.
Όλοι μαζί ως ομάδα θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε αυτά, που ο τόπος και οι πολίτες μας αξίζουν και δικαιούνται.

Ιωάννης Μπαλτάς, Αγρότης


Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου κ.Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Με την εμπειρία του και την όρεξη του για προσφορά πιστεύω ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο τόπος μας να βρεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Αικατερίνη Χαραλάμπους συζ. Μιχάλη Αγγέλη, Αγρότισσα


Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα προς τους συμπολίτες μας, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στον τόπο μας, στα χωριά μας.

Βασιλική Καϋμενάκη σύζ. Χρήστου Κούσουλα, Απόφοιτος ΙΕΚ Δημοσιογραφίας


Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρο και θα
προσπαθήσω να βοηθήσω τον τόπο μου , όσο μπορώ με τις ιδέες μου, δίπλα σε έναν άνθρωπο που μοναδικό μέλημα του είναι να βοηθήσει τον τόπο μας.

Παναγιώτα Μιχαλοπούλου, Απόφοιτος Μαγειρικής Σχολής


Επιλέγω να κατέβω στις δημοτικές εκλογές δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρο.
Θα προσπαθήσω να δώσω κι εγώ από την πλευρά μου τον αγώνα για τον τόπο μου με το υγιές και καθαρό κομμάτι που πρεσβεύει ο κ.Κώστας Λύρος και ο συνδυασμός του.

Σπύρος Ξύστρας του Παναγιώτη, Αγρότης από Κατοχή

——————————
Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λυρου  να συμμετέχω στο συνδυασμό  Δημιουργική Ανατροπή.
Θεωρώ ότι μόνο μέσα από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μπορεί να  αλλάξει σελίδα ο τόπος μας!
Σταύρος Μάνθος, Συνταξιούχος Αστυνομικός
———————
Ανακοινώνω τη στήριξή μου στον υποψήφιο δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο κατερχόμενη ως υποψήφια με τον συνδυασμό του ” Δημιουργική Ανατροπή “.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό. Δύναμή μας η ψήφος σας.
Κοντομήτσου Γεωργία
——————
Γέννημα θρέμμα Μεσολογγίτης δεν θα μπορούσα να λείπω από την κορυφαία  στιγμή της δημοκρατίας ζητώντας σας να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις  επερχόμενες εκλογές της 26 Μαΐου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την  πορεία της πόλης μου και όντας μαχητής της ζωής δηλώνω παρών στο κάλεσμα  του κ. Λυρου για επανεκκίνηση του Δήμου μας. Είμαστε γνώριμοι μεταξύ μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα πράξω τα δέοντα ώστε να προσφέρω με όλες μου  τις δυνάμεις στην ανόρθωση της πόλης μας. Καλώ τους φίλους μου  συνδημότες να σταθούν έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια τη δίκη μου και  του επόμενου Δημάρχου κ. Κώστα Λυρο. Για ένα Δήμο που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, το δίκαιο και η αξιοπρέπεια.
Ευθύμιος Δενδρινός, Ελεύθερος Επαγγελματίας
——————
Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας και με καθαρή συνείδηση, η μόνη  λύση που υπάρχει είναι στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Δηλώνω λοιπόν,  την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ‘’Δημιουργική Ανατροπή’’  του  Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.
Μιχάλης Πλαστήρας, Ιδιωτικός Υπάλληλος
———
Ως νέος άνθρωπος, που προβληματίζομαι ιδιαίτερα γύρω από τα ήθη και τις αξίες αλλά και την προοπτική που διαγράφεται για τον τόπο μου και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .

Γεωργία Ζαφειροπούλου
Απόφοιτη Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά,  Msc Μάρκετινγκ, Alba Graduate Business School, Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος

—————
Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό  Δήμιουργική Ανατροπή. Γνωρίζοντας τα προβλήματα της τοπικής μας  κοινωνίας, καθώς ζω και εργάζομαι εδώ, πήρα την απόφαση να ταχθώ στο  πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου. Ενώνωντας δυναμεις μπορούμε  να πετύχουμε πολλά και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε μόνο για το  καλό του τόπου μας και της κοινωνίας μας.
Ηλιας Φελέκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
——
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου κοντά στο Κώστα Λύρο , έναν άνθρωπο , που εκτιμώ και εμπιστεύομαι , για το καλό του τόπου μου , του χωριού μου  και όλων μας .
Εφη  Κολιτσίδα -Θεοδωράκη, Ελεύθερος επαγγελματίας

——

Με αίσθημα ευθύνης στον τόπο που ζω και με συσσωρευμένη εμπειρία στην δημόσια οικονομική διοίκηση, ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετέχω στην δημοτική κίνηση, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Η υποψηφιότητά μου εντάσσεται στον αγώνα για μια αξιοκρατική, ισότιμη και παραγωγική τοπική κοινωνία, απαλλαγμένη από την κομματοκρατία και την απαξίωση του νέου, του καινοτόμου και του διαφορετικού.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έχει πολλά ακόμη να δώσει στην Ελληνική κοινωνία, τόσο με την ιστορία του, αλλά και πολύ περισσότερο με το
έμψυχο υλικό του, τους πολίτες.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ένα μέλλον για όλους μας.

Δήμητρα Φυτοπούλου συζ. Σταμάτη Κατσαβού, Δημόσιος Υπάλληλος

————————–

Ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας , ως εργαζόμενη μητέρα ,δηλώνω παρούσα μαζί με την ομάδα του κ.Κώστα Λύρου, και στον αγώνα του για την
Δημιουργική Ανατροπή. Ο τόπος πρέπει να γίνει καλύτερος, πρέπει να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε εκείνες τις υποδομές που θα φέρουν την αισιοδοξία στα παιδιά μας .
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και θα συμπορευτώ μαζί του για να χτίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.

Ελένη Κοντονάσιου συζ. Κωνσταντίνου Κατσαγάνη, Υπεύθυνη Λογιστηρίου ΥΙΟΙ Μούρκα ΑΕ

—————————
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή  του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θέλω με την απόφαση μου αυτή να ενεργοποιήσω τις δυνάμεις μου και να  ενισχύσω μια προσπάθεια που είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει όλους τους
νέους  του τόπου μας, δίπλα σε έναν έμπειρο και καθαρό άνθρωπο.
Ιωάννα Καραβασίλη Κορφιάτη, Χημικός Αναλυτής Γάλακτος – Τυροκόμος, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος.
—————–

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κωστα Λυρου να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .
Γνωρίζοντας τον Κώστα καλά και από παλιά δεν θα μπορούσα παρά να συμπορευτώ στον αγώνα που ξεκίνησε , γιατί είμαι βέβαιη για την ανιδιοτέλεια των στόχων του, την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα των λόγων και των έργων του με στόχο το καλό του τόπου μας.

Άννα Γενάρη Καπράλου, Ιδιωτικός Υπάλληλος


Με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου  κ. Κώστα Λύρου και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον  συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ , γιατί θέλω ως νέος να λάβω ενεργά μέρος  στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του τόπου μας , δίπλα σε έναν άνθρωπο  που εμπιστεύομαι πως θέλει και μπορεί να αναλάβει αυτή την ευθύνη .

Γιάννης Διαμάντης, Αγρότης από Γουριά
————-
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .
Με την απόφασή μου αυτή συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής  Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και θα στηρίξω την προσπάθεια του για  δημιουργικές ανατροπές στον δήμο μας και στο χωριό μου .
Γιάννης Μακρής, Ιδιωτικός Υπάλληλος, από Άγιο Γεώργιο
———-
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Λύρο και θέλω με αυτόν τον τρόπο να συμπαραταχθώ
σε μια προσπάθεια  που έχει ως στόχο την αλλαγή σελίδας στον τόπο μας . Με άξονες την ανιδιοτέλεια και την εμπειρία του υποψηφίου δημάρχου, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανοίξουμε νέους οριζοντες, δημιουργικούς και ανοιχτούς για μας και για τις γενιές που έρχονται
Γερασιμούλα Μπερερή  Μηλιά, Ιδιωτική Υπάλληλος
————

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή στηρίζοντας τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο.

Έχοντας τους προβληματισμούς μου ως νέος άνθρωπος και θέλοντας να δώσω το στίγμα της γενιάς μου, θα προσπαθήσω με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο τόπο για όλους.

Βασιλική Καρατζογιάννη, Κοινωνιολόγος

——————-

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του  Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θέλοντας να βοηθήσω για να μπουν οι βάσεις ώστε να μπορέσει ο τόπος μας  να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά, επιλέγω την Δημιουργική Ανατροπή και
τον κ. Κωστα Λυρο, γνωρίζοντας ότι είναι ένας άξιος, με γνώση και ικανός  άνθρωπος για τον τόπο μας.
Αναστασία Σερετάκη-Μπισδέκη,
Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος
——–
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο Συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης

Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο. Όραμά μου ένα Μεσολόγγι με ακμαίο και υγιή πρωτογενή τομέα, που να κρατά και να μη διώχνει τα παιδιά του. Με τον Κώστα Λύρο, έναν έμπειρο, αυτοδημιούργητο άνθρωπο της προσφοράς, πιστεύω πως μπορεί το παρόν και το μέλλον του πρωτογενή τομέα να είναι πολύ καλύτερο για όλους!!

Μαρία Κιρκιλέση, Ελεύθερος Επαγγελματίας

———-

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου, με το Συνδυασμό της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, κατεβαίνω υποψήφιος, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγάλη αλλαγή των συνθηκών καθημερινότητας και παραγωγικής δραστηριότητας που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Με σιγουριά για την επιτυχία της προσπάθειάς μας, που δυναμώνει από την υπεροχή της προσωπικότητας του Κώστα Λύρου, ξεκινώ τον αυτοδιοικητικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μου!!

Κωνσταντίνος Κοντοπάνος, Πρόεδρος Τ.Κ Λεσινίου

———-

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ο Κώστας Λύρος θα αλλάξουν τη μοίρα, το παρόν και το μέλλον του τόπου μου! Σίγουρος για την θετική αυτή εξέλιξη για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, λόγω της ποιότητας του Συνδυασμού και της αξίας και μεγάλης προσφοράς του Κώστα Λύρου ήδη στα κοινά, συντάσσομαι και συμπορεύομαι μαζί του, προκειμένου η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική μοίρα της πόλης μου να είναι αντάξια του μεγάλου ιστορικού παρελθόντος της και η καθημερινότητά μας, πραγματικά αξιοβίωτη!!

Διονύσης Μπανίλας, Αγρότης

———-

Η μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου είναι σημαντικό εχέγγυο για την επιτυχία της αυτοδιοικητικής του προσπάθειας, ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Εντασσόμενος στη Δημοτική του ομάδα, δηλώνω παρών στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους!

Χρήστος Τσάμης, Αγρότης

———-

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα κρίνουν το παρόν και το μέλλον του! Με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Κώστα Λύρο, ως αυριανό Δήμαρχο, ο Δήμος μας έχει ελπίδα! Ο παραγωγικός ιστός της πόλης να σταθεί και πάλι στα πόδια του και η καθημερινότητα της πόλης να αλλάξει θεματικά προς το καλύτερο! Γι’ αυτό συντονίζω το βηματισμό μου με εκείνον του ενεργού πολίτη και δημιουργικού ανθρώπου Κώστα Λύρου, προκειμένου να συμπορευτούμε τον ωραίο αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας αξίζουν και πρέπει να τα ζήσουμε!!

Κωνσταντίνος Τσεκούρας, Αγρόκτηνοτρόφος

———-

Γνωρίζοντας τον κ.Κώστα Λύρο τι άνθρωπος είναι και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και με την βοήθεια όλων μας, αποφασίζω να είμαι κι
εγώ υποψήφια μαζί του . Με την αξιοπιστία που τον διακρίνει και όντας αυτοδημιούργητος δείχνει τον δρόμο για έναν καλύτερο τόπο , πέρα από
κάθε προσωπικό συμφέρον.

Ελπίδα Δρόσου, Πρώην Στέλεχος-Περιφερειακός Διευθυντής ΑΒ Βασιλόπουλος


Με συσσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών προσφοράς στα δημοτικά δρώμενα και στο διαμορφωμένο σκηνικό των Δημοτικών υποψηφιοτήτων στο Δήμο μας , ανακοινώνω υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου. Έναν δημιουργικό, έντιμο άνθρωπο , επαγγελματία στο τόπο μας, που μόνο στόχο έχει να δουλέψει για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας και να σταματήσει η κατρακύλα.

Γιώργος Παλιούρας, Ελεύθερος Επαγγελματίας

————

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ως υποψήφιος γιατί θέλω με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω την προσπάθεια του η οποία σκοπό έχει να αναβαθμίσει τον τόπο και το χωριό μου.

Κώστας Τσαφώνιας, Αγρότης

————
Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο , συμπαρατάσσομαι στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας .

Ευάγγελος Κατσαρός, Αγρότης

————

Θέλω με τη δήλωσή μου αυτή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί θέλω να λάβω μέρος με όλες μου τις δυνάμεις , που σκοπό έχει να δημιουργήσει ανάπτυξη για τα χωριά μας.

Χρήστος Κατσαρός, Αγρότης

————
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες , την εμπειρία αλλά και τις προθέσεις ενός αυτοδημιούργητου ανθρώπου από τον τόπο μας.

Παναγιώτης Μεταξιώτης, Αγρότης

————
Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου , Κώστα Λύρου . Ζω και δραστηριοποιούμαι σε έναν τόπο , που θέλω να τον δω να φεύγει από την μιζέρια και για το σκοπό αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα.

Γλυκερία Στέλιου, Αγρότισσα

————
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον τόπο μου , όσο μπορώ ,δίπλα σε ένα έντιμο , έμπειρο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο του τόπου μας.

Θεόδωρο Βασιλείου, Ιδιωτικός Υπάλληλος

————
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του  Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να δώσουμε στον δήμο μας  εξωστρέφεια και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις με καινοτόμες ιδέες  πάνω στις νέες τεχνολογίες.
Άγγελος Καλλίνικος,
Τεχνικός Πληροφορικής-Προγραμματιστής Η/Υ
——————
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσουν όλοι οι δημότες μας να ζήσουν όπως αξίζει σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο.
Ιωάννης  Καραδήμας,  Έμπορος
Αιτωλικό
———————————————————————–
Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψηφίου Δημάρχου Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Με αγάπη και όραμα για το Μεσολόγγι αποφάσισα να στηρίξω και να συμμετέχω στην ειλικρινή, ανιδιοτελή και δυναμική προσπάθεια του Κώστα Λύρου για δημιουργική ανατροπή και προοπτική ανάπτυξης.

Παρασκευή Πετρονικολου, Δικηγόρος


Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Ως ενεργός πολίτης πήρα την απόφαση να γίνω συνοδοιπόρος με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, Κώστα Λύρο. Διεκδικούμε το αύριο του τόπου μας με ξεκάθαρα λόγια και πράξεις.
Ελένη Τσαλαφούτα, Δημόσιος Υπάλληλος, Πτυχιούχος Βρεφοκομίας
—————————————-
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.
Θα προσπαθήσω για τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο τόπος μας., με πρωταρχικό στόχο να φέρουμε την ανάπτυξη που του αξίζει.
Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Μηχανολογίας.
———————————————

Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι γνωστή σε όλους και ξεπερνά πολιτικές , ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις.
Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον.
Η επιδίωξή μου να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.
Πιστεύω λοιπόν πως αρωγός σε αυτή την πολιτική μου πορεία και συνέχεια είναι η σύμπραξη μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο ένα πολιτικά καθαρό άνθρωπο.
Στόχος αυτής της συνεργασίας με αίσθηση του χρέους και σεβασμό στον πολίτη είναι η ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας για την πρόοδο και την ανάπτυξη που δικαιούται ο δήμος μας.

Με εκτίμηση

Βασιλείου Σπύρος


Όπως όλοι γνωρίζουμε, οδεύουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών, της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας.
Με την σειρά μου, λοιπόν, και εγώ ως νέος, γεννημένος και μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο βλέποντας τις εξελίξεις συνεχώς να υπονομεύουν την πόλη μου, τα πράγματα να οδεύουν από το κακό στο κάκιστο και την ανάπτυξη να μοιάζει απλά ένα όνειρο απατηλό, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά με τον συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και τον κ. Κώστα Λυρο, γιατί εμπιστεύομαι την εντιμότητα, την καθαρότητα και την εμπειρία , που διαθέτει ο ίδιος και κατ’ επέκταση ο συνδυασμός του!
Τέλος, ευελπιστώ σε ένα καλύτερο αύριο, με πραγματικές υποδομές για το μέλλον και δεσμεύομαι δημοσίως για έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα για το καλό της πόλης και του τόπου μας!

Πασπαλιάρης Χρήστος
Τελειόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  Πανεπιστημίου Πατρών.


Ως νέος άνθρωπος που ζω και εργάζομαι στο Μεσολόγγι εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο χώρο της εστίασης είχα την τύχη να γνωρίσω την πόλη μου σε ρυθμούς ανάπτυξης (ΤΕΙ, Στρατόπεδο, Μαρίνα) και την ατυχία να την βλέπω τα τελευταία χρόνια να μαραζώνει και να φθάνει στην πλήρη απαξίωση.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη από την δική του ο καθένας θέση και δυναμική για την Δημιουργική Ανατροπή του Δήμο μας.

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά τον Κώστα Λύρο για την εργατικότητα και την τιμιότητά του, εμπιστεύομαι την δική του πρόταση για τον τόπο μας και για το λόγο αυτό συστρατεύομαι και τάσσομαι υποψήφιος δίπλα του.

Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος, Τελειόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, Ιδιωτικός Υπάλληλος


Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα στον δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μόνο θετικό πρόσημο δεν διαθέτει. Ο δήμος μας έχει έλλειψη αναπτυξιακής πνοής τόσο κεντρικά όσο και στα τοπικά διαμερίσματα, τα οποία στενάζουν κάτω από την απουσία βασικών υποδομών, χωρίς έργα που να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας και να μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμπόρευση μου με τον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για το δήμο μας και είναι απόλυτα προσηλωμένος στο συμφέρον τον δημοτών είναι μονόδρομος.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να ξαναδώσουμε στον δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει.

Ένα μέλλον που πρέπει να περιλαμβάνει ουσιαστικές και βιώσιμες προτάσεις βελτίωσης και καλυτέρευσης του και όχι απλά διαχειριστικές λύσεις. Ένα μέλλον που να ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι σε λίγους και αρεστούς.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο Κώστας Λύρος, αποδέχομαι την πρόσκλησή του και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για το μέλλον του δήμου μας, το δικό μας και της γενιάς μας.

Δημήτρης Ράπτης, Απόφοιτος Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ


Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ.Κώστα Λύρου.
Ως νέος άνθρωπος,  που γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Μεσολόγγι και ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μου και να στηρίξω την προσπάθεια του υποψηφίου  κ. Κώστα Λύρου στο να διεκδικήσουμε το δήμο μας με καθαρότητα και αξιοπρέπεια.
Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου

Απόφοιτος του Γαλλόφωνου πανεπιστημίου CFES στο τμήμα της Οικονομικής και Κοινωνικής Διαχείρισης

——————

Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας ομάδα “Δημιουργική Ανατροπή” τον τέως δήμαρχο Οινιαδών, Αντώνη Αλετρά. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να συνεργαστούμε με ένα έμπειρο και καταξιωμένο πρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κώστας Λύρος, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Σαν ενεργός και  υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης αποδέχτηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό  «Δημιουργική Ανατροπή» του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά τις κομματικές, ιδεολογικές  και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των χωριανών μου τα οποία θα στηρίξω με καθαρό λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Ελένη Πρίφτη – Τσιλιγιάννη, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος

——-
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ κοντά στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο .

Με πίστη στις καθαρές προθέσεις και στις ικανότητες του υποψηφίου Δημάρχου θα προσφέρω κι εγώ τις δυνάμεις μου στον αγώνα για το καλύτερο στον τόπο μας .

Βασιλική Γκασούκα συζ. Μάχα Χρυσοβαλάντη,
Ιδιωτική Υπάλληλος


Μετά από την χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά-δημοτικά δρώμενα και βλέποντας τους εκλεγμένους να έχουν την θέση μόνο θεσμικά, χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον τόπο μας, πήρα την απόφαση και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο.

Τριάδης Μιχόπουλος, Επιχειρηματίας εστίασης


Συμμετέχω και εγώ με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου  κ. Κώστα Λύρο, για το καλό του δήμου μας και του χωριού μου.

Θεόδωρος Κονδύλης, Αγρότης


Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μια κοινωνία καλύτερη για όλους μας, Δημιουργώντας τις υποδομές για ένα καλύτερο αύριο.

Ανδρέας Παπαδογεώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος.

————————-
Σκεπτόμενη τα προβλήματα του τόπου και των συνδημοτών μου πήρα την απόφαση να μπω στο πλάι του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο δήμο, με ανθρώπους που το μοναδικό μέλημα τους είναι να αφήσουν παρακαταθήκη στα παιδιά τους.
Νικολίτσα Τσελίκα-Μπλαχούρα, Αγρότισα
Πεντάλοφος

Η δημιουργία και η συνεχής επαγρύπνηση για την εξέλιξη και το συμφέρον της περιοχής μας, αποτελεί για μένα θέμα ύψιστης σημασίας !Οι αξίες και τα ιδανικά όμως, είναι θέμα επιλογής …επιλέγω λοιπόν ,την Δημιουργική Ανατροπή
με τον αξιότιμο επιχειρηματία και ενεργό πάντα στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα κ. Κώστα Λύρο ! Θα αγωνιστούμε από κοινού με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια για την προκοπή του τόπου μας!

Ελένη Σαλαγιάννη, πτυχιούχος φιλολογίας- αστυνομικός υπάλληλος


Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δημιουργικής Ανατροπής και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου και ως νέος να συμβάλλω στο να γίνει ο τόπος μου καλύτερος .

Χονδρογιάννης Γιάννης, αγρότης
Χαλίκι Αιτωλικού


Χαίρομαι, που μπαίνω σε μια διαδικασία να προσφέρω στον τόπο μου .
Δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο και με την ομάδα της Δημιουργικής Ανατροπής θα συμπορευτώ για το καλύτερο ,γιατί κι εμείς που αποτελούμε την νεότερη γενιά οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας .

Κώστας Μουρκογιάννης του Νικολάου , Τελειόφοιτος Γεωπόνος


Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου για να συμμετάσχω στο συνδυασμό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές .
Θέλω από την θέση μου να λάβω κι εγώ μέρος σε αυτήν την ουσιαστική προσπάθεια για την αλλαγή στον τόπο μας που είμαι βέβαιη ότι θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωή μας σε όλα τα επίπεδα .

Δήμητρα Κουμπαρούλη – Καρατζογιάννη
Πτυχιούχος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών


Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίμησαν και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο στο πλάι του Πάνου Παπαδόπουλου.
Αυτά τα 4 και κάτι χρόνια δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό όλων των πολιτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών, των ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν το δημοτικό χρήμα προς δικό τους όφελος και οι διώξεις δημοτικών συμβούλων που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν την δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τέλος.
Η “Δημιουργική Ανατροπή” με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν βρεθεί διπλά του, μου έδωσαν το δικαίωμα να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες.
Σας ζητώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τον τόπο μας.

Δημήτρης Κοκοτός


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, τόπος ιστορικός κι ευλογημένος!
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, κοινός τόπος προσφοράς έντιμων ένθερμων συνιστωσών με στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια!
Ακράδαντα πιστεύω ότι η αξιοπρεπής άσκηση εξουσίας στην αυτοδιοίκηση μπορεί ν¨αναδείξει το Μεσολόγγι που θα κάνει ξανά την έξοδό του στο μέλλον με
προοπτική και δυναμισμό!
Με χαρά κι έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών αυτού του εγχειρήματος αποφάσισα ν΄αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση- πρόκληση του κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Με σεβασμό

Παναγιώτα Σαραγκανίδα- Καλημέρη

Εκπαιδευτικός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης


Αγαπητοί συντοπίτες,

Στις επικείμενες εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και να γίνω και εγώ μέρος της Δημιουργικής Ανατροπής! Πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του τόπου μας.

Γεώργιος Καραμήτσος, Αλιεύς


Δηλώνω το παρόν στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μου και θα συστρατευτώ και εγώ με την δημοτική ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Μπελέκος Δημήτρης


Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, θέλωντας να συμβάλλω στον δίκαιο και καθαρό αγώνα και προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας .

Μακρής Κώστας


Θα είμαι στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας δηλώνοντας την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Θανάσης Βαλτογιάννης, Αγρότης.


Το 2014 ζήτησα την ψήφο των συμπολιτών μου , οι οποίοι με τίμησαν δεόντως.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως των εκλογών δεν μου έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τις δεσμεύσεις μου και να καταθέσω τις απόψεις μου.
Ευχόμουν όμως να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας με τον συνδυασμό , που επέλεξαν οι δημότες και να προοδεύσουμε …
Πέντε χρόνια μετά ,τα προβλήματα έχουν διογκωθεί , λύσεις δεν βρέθηκαν πουθενά και το Αιτωλικό , το Μεσολόγγι και οι Οινιάδες θυμίζουν εποχές πολλών ετών πίσω .Βασικα δημόσια αγαθά θεωρούνται πολυτέλεια . Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απέχει λίγα μέτρα από την Ιονία οδό και έτη φωτός από την εξέλιξη και την διεκδίκηση .Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν …
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του κ. Κώστα Λύρου.
Ενός ανθρώπου που γνωρίζω μέσα από κοινούς αγώνες στο παρελθόν και ενός ανθρώπου , που έχει δείξει δείγματα γραφής του χαρακτήρα και του ήθους του.
Εύχομαι να υπάρξει ένας τίμιος και καθαρός προεκλογικός αγώνας και οι πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση .

Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου συζ. Κώστα Σαρδελή


 

ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο, που επιχειρεί στον τόπο μας και για τον τόπο μας .
ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο, που σέβομαι και εκτιμώ . Για να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και όχι στην μετανάστευση.
Στο μέλλον και όχι στην ερημοποίηση του τόπου μας .
Κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Κώστα Λύρου.

Γιώργος Καλαμάκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
—————–

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου του  Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Μπαίνω και εγώ στην ομάδα  της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε  τον τόπο μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Ζαρκαδούλας Ηλίας, Ελεύθερος Επαγγελματίας


 

 

Φίλες και φίλοι, με ανιδιοτέλεια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις συμπαρατάσσομαι με την παράταξη “Δημιουργική Ανατροπή” με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο. Τώρα είναι η ώρα να συγκροτηθεί το μέτωπο των κοινωνικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει τον δήμο μας με όραμα και σχέδιο για το παρόν και το μέλλον, για τα παιδιά μας και τη νέα γενιά.

Η στενή κομματική προσέγγιση που θέλει τον δήμο μας ένα ακόμη πεδίο στείρας μικροπολιτικής αντιπαράθεσης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με αρχές την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη, την συνεργασία και πάνω και πέρα από όλα τον σεβασμό στους πολίτες και το δημόσιο ήθος μπορούμε να προσφέρουμε προστιθεμένη αξία στον δήμο μας.

Καραπάνος Νίκος

Αστυνομικός – τ. Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας,

τ. Γραμματέας Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων,

Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ


Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου στον επαγγελματικό χώρο της εστίασης στην πόλη μας , μέσα από πολύ δουλειά , από την συναναστροφή μου με πολλούς ανθρώπους και έχοντας κάνει βήματα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι , έχω συγκεντρώσει εμπειρία και γνώσεις αρκετές για τα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας .
Πιστεύω ότι το κεφάλαιο των γνώσεων και εμπειριών που ο καθένας μας συγκεντρώνει θα πρέπει να το αξιοποιεί όχι μόνο για την δική του πρόοδο , αλλά να το προσφέρει και στην κοινωνία.
Ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας αλλά και ως άνθρωπος
που ζω σε αυτόν τον τόπο και δίνω εδώ τον καθημερινό μου αγώνα , θα ήθελα να δω να πνέει άνεμος δημιουργίας και προόδου. Να ξεκολλήσουμε, να ξεφύγουμε από το τέλμα και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις στις πόλεις και στα χωριά μας για ζωή πιο ανθρώπινη , άνετη και ενδιαφέρουσα .
Δίνω μεγάλη σημασία στην αμεσότητα με την κοινωνία , την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα και πάντα προσπαθώ να ακολουθώ αυτές τις αξίες .
Στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συγχωριανό μου Κώστα Λύρο και πιστεύω ότι ενώνοντας τις δημιουργικές μας δυνάμεις μόνο καλό θα κάνουμε στο τόπο !

Περσεφώνη Μελαχρή,
Επιχειρηματίας


Δηλώνω την υποψηφιότητα μου στον  συνδυασμό  Δημιουργική Ανατροπή του Κώστα Λύρου, δίχως καμία άλλη προϋπόθεση , παρά μόνο να πετύχουμε,  ώστε να απομακρυνθούν τα κακώς κείμενα σε όλα τα επίπεδα και για να πάει ο τόπος μας μπροστά  για  τα παιδιά μας….

Στέφανος Ξηρός


Γνωρίζοντας πως χωρίς να δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Πήρα την απόφαση να μπω και να συμβάλλω στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου, με τον νέο και καθαρό συνδυασμό του προσδοκώντας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Κιτσάκης Ανδρέας, Αυτοκινητιστής


Δηλώνω υποψήφια με τον συνδυασμό της Δημιουργικής Ανατροπής με επικεφαλής τον κ. Κώστα Λυρο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μου.

Λαχανά Μαρία, Ιδιωτική Υπάλληλος


Θα είμαι υποψήφιος με την Δημιουργική Ανατροπή, του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου , Κώστα Λύρου με μόνη φιλοδοξία να δούμε κάτι δημιουργικό να γίνεται στον τόπο μας και ιδιαίτερα στα χωριά μας .Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε στο να πάρω αυτήν μου την απόφαση και να ασχοληθώ με τα κοινά ώστε να καταφέρω το καλύτερο δυνατόν για το χωριό μας.

Τάσος Μπακογιάννης, Πτυχιούχος ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικής, Αρτοποιός


 

Δηλώνω παρών στην προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, για να βοηθήσω να αλλάξει τον τόπο μας Δημιουργικά και Ανατρεπτικά. Πρέπει να δώσουμε ζωή σε έναν τόπο που σιγά σιγά αργοπεθαίνει και κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε αυτό.

Στέφανος Διαμαντόπουλος, Αγρότης.

————–
Ως δημότης και ενεργός πολίτης της τοπικής κοινότητας Μάστρο και με την αγάπη του τόπου στον οποίο έχω μεγαλώσει και θέλω να προσφέρω, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Μάστρο στις επόμενες εκλογές με τον συνδιασμό “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΉ” μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο.
Είναι αναγκαίο να καταβληθούν προσπάθειες έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες για την βελτίωση της καθημερινότητας.
Ο τόπος μας χρειάζεται άτομα τα οποία να είναι ικανά, να έχουν διάθεση και θέληση να προσφέρουν δίχως περιορισμούς και φυσικά χωρίς προσωπικά συμφέροντα.
Επειδή λοιπόν πληρώ αυτές τις προϋποθέσεις και πιστεύω στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο με αποδεδειγμένη  την αγάπη του για τον τόπο και με μεγάλη θέληση, όραμα και στόχους για το δήμο μας. Ακολουθώντας τα βήματα του και με μοναδικό κίνητρο μου την φιλοδοξία να δω αυτό τον τόπο επιτέλους να ακμάζει ώστε να καταφέρουμε μια ανοδική πορεία με θετικό και αισιόδοξο πρόσημο, συμβάλλω λοιπόν μαζί του τις προσπάθειές μου διότι χρειάζεται την νέα γενιά στο πλευρό του για μια νέα “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΉ” που αξίζει και θα γίνει με την στήριξη όλων μας!!!
Με εκτίμηση και σεβασμό
Βασίλειος Γ. Μακρής – Tελειόφοιτος Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής Και Διοίκηση Οικονομικών
————————————————
Το ξεκίνημα  της νέας χρονιάς βρίσκει τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο στις δημιουργικές επάλξεις του αυτοδιοικητικού του αγώνα .
Με μεγάλη  χαρά και τιμή καλωσορίζει  στην οικογένεια του δημοτικού του συνδυασμού την Τούλα Ξηρού από το Ευηνοχωρι .
Ενώνει , όπως ισχυρίζεται,  δυνάμεις  με αξιόλογους και αξιαγάπητους ανθρώπους, όπως και η Τούλα Ξηρού και προχωρά μπροστά .
——————————–
Στον συγχωριανό και φίλο μου Κώστα Λυρο και στην προσπάθεια που καταβάλει για το καλό του τόπου μας και μόνο , ο καθένας με τις δυνάμεις του πρέπει να συμπαρασταθεί.

Θα είμαι μαζί του υποψήφιος. Καλή μας επιτυχία !

Γεώργιος Σάλας, Ιδιωτικός Υπάλληλος


Ως  ενεργός άνθρωπος, πιστεύω πως είναι αναγκαίο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το κοινό καλό. H ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική μάλιστα όταν πρόκειται για την αναβάθμιση του τόπου στον οποίο ζούμε και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Mε γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Yποψήφιο Δήμαρχο Iεράς Πόλεως Mεσολογγίου, Kώστα Λύρο, ο οποίος έχει  αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο μας και έχει συμβάλλει διαχρονικά στην εξωστρέφεια του. Eύχομαι και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε την Δημιουργική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Πιστεύοντας ότι πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αλλάξει και επειδή θέλουμε και το χωριό μας  να το δούμε να προοδεύει, μπαίνουμε στον αγώνα και τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου, ως υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ειρήνη Παπέλη –Μακρή, Ανδρέας Καραπάνος