lyrospapadopoulos1

Επισκέψεις του Κώστα Λύρου σε φορείς & υπηρεσίες

Επίσκεψη στο Γενικό  Νοσοκομείο Χαντζηκώστα  πραγματοποίησε σήμερα , Μεγάλη Πέμπτη,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου , Κώστας   Λύρος με συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού . Συνομίλησαν με τους ασθενείς των κλινικών και όλοι έδωσαν  τις πιο   εγκάρδιες ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή και για ΚαλήΑνάσταση.Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε μια δημιουργική συζήτηση  με τον διοικητή του  νοσοκομείου κ. Πάνο Παπαδόπουλο για τα θέματα του Νοσοκομείου ,συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και την  διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αγγελική Ακριβοπούλου, αντάλλαξαν  ευχές στο κλίμα των ημερών  και τόνισε ότι η υγεία είναι το ύψιστοαγαθό για τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να  αποτελεί   προτεραιότητα και πρώτη φροντίδα για του ιθύνοντες, διαβεβαιώνοντας ότι  ως επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, που προάγει  και εξασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια των δημοτών .
———–

 

 

 

lyrastyn

Την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος με υποψήφιους του συνδυασμού του, μέσα στο πλαίσιο των
επισκέψεων που πραγματοποιεί σε φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου προκειμένου να έχει άμεση επαφή και γνώση των προβλημάτων. Κατά τη
συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος εξέφρασε την επιθυμία και την ανάγκη συνεργασίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης με την Δημοτική Αρχή καθώς η Αστυνομία και οι αστυνομικοί, που υπηρετούν στην Δ.Α. Αιτωλίας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας, λειτουργούν και προσφέρουν μέσα σε αυτή.

Tόνισε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του ιδίου και όλων των συνεργατών του και υποψηφίων. Την ίδια άποψη αλλά συγχρόνως και διαβεβαίωση για συνεργασία εξέφρασε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κ. Νταλαχάνης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς.


 

lyrypoth1
Το  Κτηματολογικό Γραφείο που λειτουργεί στην  Ι.Π  Μεσολογγίου  επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος συνοδευόμενος  από
υποψηφίους  του συνδυασμού του. Κατά την επίσκεψη αυτή ενημερώθηκαν από  την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου Ι.Π Μεσολογγίου  κ. Ασπασία Καρατζογιάννη καθώς και από τις υπαλλήλους για τρέχοντα  ζητήματα λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου και ιδίως αυτό της  εξεύρεσης κατάλληλου χώρου εγκατάστασής του αφού ο υπάρχων κρίνεται μη
λειτουργικός.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κώστα Λύρος υποσχέθηκε να καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν υπόψη του.
————————————————————————————————————————–
lyrosdeyam1
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος μαζί με  υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή επισκέφθηκαν  σήμερα την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για να ενημερωθούν σχετικά με κρίσιμα  ζητήματα που απασχολούν την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της  επιχείρησης.
Έπειτα από τη σχετική ενημέρωση και εποικοδομητικό διάλογο με τον Γενικό  Διευθυντή της ΔΕΥΑΜ Σπύρο Σταματάτο,την Προϊσταμένη Τμήματος Δικτύων και  Έργων κ. Μαρία Κοτσώτα και τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζόμενων ΔΕΥΑΜ  κ.Ιωάννη Σταχτιέρη έγινε καταγραφή των προβλημάτων που χρήζουν άμεση και  ουσιαστική αντιμετώπιση ώστε να αρθούν οι συσσωρευμένες παθογένειες  ετών.
Και από τις δυο πλευρές υπήρχε διάχυτη η καλή διάθεση συνεργασίας και  συμπόρευσης σε θέματα διεκδίκησης των αναγκαίων μέτρων ώστε η ΔΕΥΑΜ να  καταστεί μια υγιής και προσοδοφόρα επιχείρηση προς όφελος των Δημοτών. Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λυρος τόνισε ότι με την εκλογή του η νέα  Δημοτική Αρχή θα αποτελέσει μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος στο  πλευρό των εργαζομένων και των απαιτήσεων της λειτουργίας της ΔΕΥΑΜ.