socialmedia1

H δικτυακή παρουσία του ‘Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι’

Απάντηση από το ‘Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι’:

Το Μεσολόγγι και το ΣΥΡΙΖΑ του έχει γυρίσει την πλάτη αλλά του φταίει το Πρωτοσέλιδο! Ο λόγος για τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο …που ως γνωστό τραβάει τα ζόρια του τελευταία με το ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανθρώπινο επίπεδο συμπαραστεκόμαστε μαζί του γιατί δεν είναι και ευχάριστο το κόμμα που στηρίζεις πρώτος στην Αιτωλοακαρνανία να σε πετάει σαν τρίχα από το ζυμάρι! Χθες όλη μέρα ο κ. Παπαδόπουλος ασχολήθηκε με το Πρωτοσέλιδο και μας διαφήμισε όσο κανείς άλλος. Αρχικά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αφού κατάφερε να μας εκτινάξει την επισκεψιμότητα.  Σε δεύτερη φάση να του υπενθυμίσουμε πως η Εφημερίδα Πρωτοσέλιδο δεν είναι ανώνυμη ούτε στην έντυπη , ούτε και στην ηλεκτρονική της μορφή. Ως γνωστόν ανήκει στον όμιλο της «Sidagron»  στον οποίο συγκαταλέγονται επίσης και τα Portal «Ιlia Voice.gr», «Aitolia Voice.gr» και «Patra Voice.gr»!

Αυτή είναι η πραγματικότητα είτε του αρέσει ,είτε δεν του αρέσει. Δεν θα του στερήσουμε το δικαίωμα όμως να βλέπει υπόπτους και φαντάσματα όπου εκείνος θέλει!
Ζητάμε στις καταγγελίες του όμως να απαντήσει με επίσημα στοιχεία γιατί διαφορετικά είναι ένας κοινός συκοφάντης .
Ως άλλος Πολάκης πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου επειδή δεν αντέχει την πολιτική κριτική.
Μπορεί από την χθεσινή μας κριτική να αντιλήφθηκε πως είναι πλήρως αποτυχημένος πολιτικά αλλά εμείς δεν φταίμε για αυτό.
Μήπως φταίμε επειδή οι Μεσολογγίτες δεν τον ήθελαν για Δήμαρχο και του έδωσαν μόνο 2.641 σταυρούς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών;
Μήπως φταίμε που το ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει για υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου ξανά και πέφτει στα πόδια του  κ. Παπαγεωργίου;
Μήπως ακόμα  φταίμε για όλη την πολιτική του πορεία που δεν σημαδεύτηκε από καμία νίκη;
Πού ήταν το μεμπτό λοιπόν από την πλευρά μας όταν γράψαμε ότι δεν δικαιούται να μας «ζαλίζει» όλη την ώρα με ανακοινώσεις όταν αυτή τη στιγμή έχει πολιτικά απομονωθεί από τον κόμμα που του είχε δώσει χρίσμα στις προηγούμενες εκλογές ;
Μήπως χρειάζεται μια προσοχή στις ανακοινώσεις όταν ας πούμε ο Δημοτικός του Σύμβουλος κ Κοκκοτός έχει πάει στο ψηφοδέλτιο του Λύρου; Και βέβαια έχει δικαίωμα να το κάνει αλλά είναι σαν βγάζει δελτίο τύπου μαζί με το Λύρο!  Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνει ο κόσμος !
Επι του παρόντος δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τον «μιμητή» του γνωστού Πολάκη (σε αποτυχημένη έκδοση) αλλά δεν θα του χαριστούμε ποτέ.
Ας ασχοληθεί με το Νοσοκομείο που πληρώνεται από το κράτος για αυτό  , εξαργυρώνοντας την στήριξη του στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχει να παρουσιάσει ένα έργο από εκεί τουλάχιστον σε λίγους μήνες που θα φύγει από εκεί!
Εμείς πάντως φιλικά θα τον συμβουλεύαμε αφού απέτυχε παταγωδώς πολιτικά με ότι καταπιάστηκε στο Μεσολόγγι να πάει στο χωριό του στο Μύτικα και να βάλει για τοπικός πρόεδρος για να έχει και μια εκλογική νίκη στο βιογραφικό του!
————————————

Πάνος Παπαδόπουλος – Επικεφαλής του Συνδυασμού «Η κοινωνία μπροστά»:

Εσχάτως στα προεκλογικά δημοτικά δρώμενα – εκ μεταγραφής πιθανότατα – προέκυψε νέος(;) διάτων αστήρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ακούει στο όνομα «Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι». Μεταξύ των άλλων ο εν λόγω διαχειριστής με εγκαλεί να βάζω μόνος μου(!) την υπογραφή μου ως επικεφαλής παράταξης, ότι βγάζω βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ότι δεν υφίσταται πλέον η παράταξη «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ότι καλό είναι να υπογράφω τις ανακοινώσεις(!!) μου ως «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του κ. Λύρου!!!
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το παρελθόν και το ποιόν του συγκεκριμένου διαχειριστή, τον καλώ – ως πολιτικό ποντίκι που χρόνια τώρα “αρμέγει” χρήμα υποψηφίων αλλά και δημοτικό χρήμα σε προεκλογική περίοδο – να αποκαλύψει ποιος είναι. Τώρα και χωρίς χρονοτριβή! Διαφορετικά θα το πράξω εγώ με κάθε νόμιμο τρόπο!!! Εξάλλου, εγώ την υπογραφή μου ξέρω πολύ καλά που και πως την βάζω, χρόνια τώρα… Εσείς κ. Διαχειριστή μπορείτε να μας πείτε από πού έρχεστε και πού πηγαίνετε και πού βάζετε την υπογραφή σας κάθε φορά; Σας προειδοποιώ, απαντήστε τώρα γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων…

Υ.Γ. Έχεις πολλές φορές στο παρελθόν ασχοληθεί με το πρόσωπό μου και μάλιστα με ιδιαίτερα απαξιωτικό και συκοφαντικό τρόπο. Βγες κ. ποντικέ από το καβούκι σου, διότι πολύ σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας ποιος σε έφερε, σε ταΐζει, σε ποτίζει και σε κοιμίζει σ’ αυτή την πόλη…