Νέες υποψηφιότητες με τον Νίκο Καραπάνο

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Κωνσταντίνο Βαλτογιάννη του Αθανασίου, αγρότη και αθλητή ποδοσφαίρου από το Μάστρο.
Σε μήνυμα του ο κ. Κωνσταντίνος Βαλτογιάννης αναφέρει:
«Η ήδη αυταπόδεικτη προσφορά, το αναλυτικό πρόγραμμα και η δέσμευση για πλείονα  μελλοντική σκληρή δουλειά αποτέλεσαν καθοριστικές αιτίες, ώστε με τιμή και χαρά να αποδεχθώ την πρόσκληση στον δυναμικό συνδυασμό του δημάρχου μας, κυρίου Νίκου Καραπάνου. Ως νέος, αγρότης και αθλητής, με πλήρη επίγνωση της σημασίας της προσφοράς στα κοινά δρώμενα, θεωρώ επιβεβλημένο να αγωνιστώ για τον τόπο μου και το κοινό καλό. Προχωράμε! Προχωράμε χωρίς επάρσεις και φενακισμούς, αλλά με ταπεινοφροσύνη, εντιμότητα και έντονη τη διάθεση για ουσιαστική δουλειά μαζί με εσάς: τους συμπολίτες μας, τους συναγωνιστές μας, τους συνανθρώπους μας!
Με τιμή
Βαλτογιάννης Κωνσταντίνος
———————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Ιωάννα Τριανταφύλλου-Μπαλωμένου, υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Μάστρο.
—————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Κουρνέτα Συμεών του Διονυσίου, ελεύθερο επαγγελματία από το Μεσολόγγι.
————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Κλεοπάτρα Σωτηρίου του Ευσταθίου, ιδιωτική υπάλληλο από το Λεσίνι.
————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Αικατερίνη Ζολώτα του Ιωάννη, ιδιωτικό υπάλληλο από το Μεσολόγγι.
————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Δημήτριο Φρικασέ του Χρήστου, ιδιωτικό υπάλληλο από το Μεσολόγγι.
————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον Γεράσιμο Παπαθανασίου του Παναγιώτη, Αγρότη από την Τ.Κ. Λεσινίου.
——-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον Στέφανο Τσεκούρα του Γεωργίου, Αστυνομικό από την δημοτική ενότητα Οινιαδών
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Λαμπρινή Ζέρβα Τσιλιγκρού από το Χαλίκι Αιτωλικού.
————–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας» την κυρία Μαρία Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου, Εκπαιδευτικό ΓΕΛ Αιτωλικού, Πτυχιούχο Φιλοσοφικής Σχολής του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας.
Σε δήλωσή της η κυρία Μαρία Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου σημειώνει: «Σε αυτές τις εκλογές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για το σύνολο. Ας κάνουμε τη διαφορά. Ας διαλέξουμε με κριτήριο την ικανότητα και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Ας ψηφίσουμε ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στα όργανα και τους θεσμούς για την πρόοδο του τόπου μας και όχι για να εξασφαλίσουν οπαδούς τα πολιτικά κόμματα. Μπορούμε να επιλέξουμε ανθρώπους που δε στοχεύουν απλώς στην άνοδο της δικής τους δημοτικότητας, ούτε αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, αλλά εκείνους που λογικά και ακριβοδίκαια θα εργάζονται βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας. Ας δώσουμε προβάδισμα σ’ αυτούς που θα χαράξουν πορεία και θα παράγουν έργο και όχι σ αυτούς που μόνο θα κρίνουν και θα επικρίνουν. Σ αυτές τις εκλογές διαλέγουμε εκείνους που θα διοικήσουν με συνέπεια, σεβασμό και ευθύνη».
————————–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Γιώργο Ασπρογέρακα του Παναγιώτη, Πτυχιούχο ΤΕΦΑ Αθηνών, Καθηγητή Φυσικής
Αγωγής, από το Νεοχώρι.

Ανακοίνωση Κώστα Δαουτίδη

«Ως γνωστόν ο συνδυασμός του οποίου υπήρξα στέλεχος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, δεν συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου ενώ παράλληλα υπήρξα δέκτης πολλών προτάσεων για συμμετοχή στις Περιφερειακές εκλογές. Παρόλα αυτά η παρότρυνση των συμπολιτών μου και η δεδομένη αγάπη μου για τον δήμο μας συντέλεσε στο να αποφασίσω την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όπου θεωρώ πως έχω την εμπειρία και τις δυνατότητες να προσφέρω περισσότερα. Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν έχω ασκήσει σκληρή κριτική στο νυν δήμαρχο για λάθη που έκανε, μερικά εκ των οποίων είχε το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίσει και ο ίδιος. Από την άλλη η εμπειρία που υπάρχει πλέον στην διαχείριση των ζητημάτων από πλευράς του, το νοικοκύρεμα που έλαβε χώρα και η δική μου συμμετοχή, που θα συνεπάγεται συγκεκριμένα πράγματα για το δήμο, θεωρώ ότι θα είναι βασικοί παράγοντες για να διαγράψουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Για τους λόγους αυτούς ανακοινώνω σήμερα την υποστήριξή μου στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» και το Νίκο Καραπάνο με τον οποίο και θα είμαι υποψήφιος. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα καταβάλλω όλες τις δυνάμεις μου για να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους μας, πράγμα που μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να επιτευχθεί».

Δήλωση Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου

Μετά την ανακοίνωση του κ. Δαουτίδη, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του αναφέρει: «Καλωσορίζω τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη, στο συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας».  Η στήριξη και παρουσία του στον κοινό μας πλέον αγώνα είναι πολύτιμη και ταυτόχρονα αποτελεί μήνυμα εξωστρέφειας, αλλά και συντονισμού δυνάμεων με κοινό στόχο την πορεία στην επόμενη ημέρα για το Δήμο μας.  Με την εμπειρία αλλά και το πολιτικό ήθος που απαιτούν οι καιροί και οι περιστάσεις, συμπορευόμαστε με ικανούς συμπολίτες μας , έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την οριστική έξοδο στην ουσιαστική και ρεαλιστική  ανάπτυξη αυτού του τόπου ».

————————————————————————————————————–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον Γιώργο Σαργιάννη του Κωνσταντίνου, Ιδιωτικό υπάλληλο από το Αιτωλικό.
————
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον Χρήστο Κούτρα του Παναγιώτη, Πυροσβέστη, πτυχιούχο ΤΕΙ Μηχανολογίας από το Νεοχώρι.
———
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Μαρία Λαζούρα – Πιέρρου του Γεωργίου, Ιδιωτική υπάλληλο από τη Μάστρο.
————-
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Λιλή Κοκόρη του Κωνσταντίνου από το Ευηνοχώρι, καθηγήτρια Αγγλικών.
——————–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον Μαυρομμάτη Μιχάλη του Σπυρίδωνος, ελεύθερο επαγγελματία από τον Άγιο Ηλία
————————

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον Παναγιώτη Νατσικώστα του Ιωάννη, Ελεύθερο επαγγελματία, δραστηριοποιούμενο στο χώρο του φαρμάκου.

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Νατσικώστας αναφέρει:
«Απεφάσισα να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση, για την πόλη μου την οποία αγαπώ και το έχω αποδείξει, γιατί προτίμησα να ζήσω και να εργασθώ στο Αλωνάκι και όχι στις μεγαλουπόλεις του εξωτερικού που ήμουν για αρκετά χρόνια. Συστρατεύομαι με τον Νίκο Καραπάνο ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη του για την πόλη».


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον Χρήστο Τέγα του Σωτηρίου, Αστυνομικό, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Αντιπρόσωπο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και αντιπρόσωπο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών.

——–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Γεράσιμο Μπαλωμένο του Βασιλείου από την Κατοχή, Ψυχολόγο, Mέλος της Διεθνούς Επιτροπής ΑΧΕΠΑ.

———

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Ιωάννη Γεωργίου του Σωτηρίου, Αγρότη, π. Τοπικό Σύμβουλο Αγίου Γεωργίου.
Σε δήλωσή του, ο κ. Ιωάννης Γεωργίου αναφέρει:
«Με μοναδικό κίνητρο τη φιλοδοξία να δω τον τόπο μου να συνεχίζει την καλή του πορεία, συντάσσω τις δυνάμεις μου με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, θεωρώντας τον ως άνθρωπο με θέληση, όραμα και στόχους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ήδη
για δύο διαδοχικές τετραετίες (με τον πρ. Δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Τέγα) έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου της κοινότητας Αγίου Γεωργίου. λαμβάνοντας την τιμητική ψήφο των συμπολιτών μου. Ο Νίκος Καραπάνος με τη στήριξη όλων μας, έχει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά»
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο συνδυασμό την κυρία Κωνσταντίνα Γεωργίου-Νικολοπούλου του Γεωργίου, Επιχειρηματία από το Αιτωλικό.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον κ. Δημήτρη Ιωάννου – Σαρτζή του Κωνσταντίνου, Ιδιωτικό υπάλληλο από το Νεοχώρι Οινιαδών.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Μαρία Καρατζογιάννη του Ιωάννη, Φιλόλογο Εκπαιδευτικό.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Αναστασία Κλάδη – Λίτου, επιχειρηματία, από το Μεσολόγγι.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Μαντζουράτου Ελένη του Αριστείδη, Ιδιωτική υπάλληλο.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τον κ. Σπύρο Καρατζογιάννη του Δημητρίου, Χειριστή ΤΒΜ, από το Αιτωλικό.
—–
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Χαρίκλεια Κεφαλά – Καρέτσου του Χρήστου, από το Αιτωλικό.
—–

Ο Δήμαρχος  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον Συνδυασμό  τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Ε. Μεσολογγίου Πέτρο Μαγγίνα του Βασιλείου Πτυχιούχο Τεχνολογίας – Γεωπονίας, Επιχειρηματία.

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον Συνδυασμό και ειδικότερα στην Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου την υποψήφια κυρία Δήμητρα Γκούβρα του Αθανασίου, ελεύθερο επαγγελματία.

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου την κυρία Αγγελική Καζαντζή, Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου.

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, εύχεται «καλή επιτυχία» εν όψει των δημοτικών εκλογών, στον κ. Γεώργιο Κανούρη του Θεοδώρου, συνταξιούχο οικοδόμο και Σύμβουλο Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου.

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος εύχεται «καλή επιτυχία» στον Γεώργιο Μαζαράκη, Επιχειρηματία, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου.
Στο μήνυμά του ο κ. Μαζαράκης αναφέρει:
«Ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε την καλή συνεργασία για να ολοκληρώνουμε ένα μεγάλο έργο που ξεκινήσαμε μαζί το Σεπτέμβριο του 2014. Με πίστη στις δυνάμεις μας και με υποστηρικτή την ίδια την κοινωνία, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση με ενότητα και ομοψυχία».

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό και ειδικότερα στην Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου, την κυρία Άρτεμις Χαμοσφακίδη-Θεοτοκάτου του Δημητρίου, Αλιέα.

—–

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον κ. Νασόπουλο Χρήστο του Δημητρίου, κτηνοτρόφο και πρώην Σύμβουλο της κοινότητας Ευηνοχωρίου.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον Συνδυασμό τον κ. Πέτρο Βαμβακά του Παναγιώτη, αγρότη (Γουριά).


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος εύχεται «καλή επιτυχία» ενόψει των δημοτικών εκλογών, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουριάς και Πρόεδρο του Γαλακτοκομικού και Αγροτικού Συνεταιρισμού Γουριάς Χρήστο Μέλλιο.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό τονκ. Κουτσιούμπα Νικόλαο του Βασιλείου, αγρότη από το Ευηνοχώρι, υποψήφιο δημοτικής ενότητας Μεσολογγίου.

Ένα νέο μέλος καλωσορίζει στον συνδυασμό ο δήμαρχος Ιερης Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Πρόκειται για τον κ. Θεόδωρο Κουφό του Χρηστου, ελεύθερο επαγγελματία από το Μεσολόγγι, στον οποίο εύχεται “καλή επιτυχία”.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει στο Συνδυασμό την κυρία Κάτια Παντελή – Ντούνη του Αθανασίου, Υπάλληλο ΤΕΟΒ Ευηνοχωρίου, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Ευηνοχωρίου κι πρ.Σύμβουλο Τοπικής Κοινότητας.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει  στον Συνδυασμό την κυρία Αλεξάνδρα Βασιλείου, Καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας – Ξεναγό από το Μεσολόγγι  και της εύχεται «καλή επιτυχία» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, διαθέτει ένα πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό. Δραστήριους συνδημότες μας, πρόθυμους να προσφέρουν στον τόπο τους μακριά από φθαρμένες αντιλήψεις ή άσκοπους πολιτικούς διαχωρισμούς που ευθύνονται εν τέλει για την εσωστρέφεια και την αναστολή κάθε δημιουργικής ιδέας και προσπάθειας.
Ο Μάκης Κουτσαγγέλης είναι καθηγητής πιάνου, ανώτερων θεωρητικών της μουσικής και μαέστρος της Φιλαρμονικής «Δ. Σολωμός». Είναι επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου, ως επιστέγασμα της μακρόχρονης εθελοντικής προσφοράς του στην ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλεως και του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, τον καλωσορίζει στον Συνδυασμό.


 

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο συνδυασμό τον υποψήφιο Γιώργο Κιρκινέζο, Επιχειρηματία από το Μεσολόγγι.
Στο μήνυμά του ο κ Γ. Κιρκινέζος αναφέρει: «Είναι πολιτικό θάρρος ν’ αναλαμβάνει ο κάθε ένας πολίτης την ευθύνη του απέναντι στην πόλη που ζει και δραστηριοποιείται είτε σα επαγγελματίας είτε ως δημότης ο ίδιος. Να συστρατεύεται με υγιείς και ξεκάθαρες πολιτικές δυνάμεις που έχουν αποδείξει έως σήμερα το λόγο και το έργο τους. Είμαι στο πλευρό του Νίκου Καραπάνου δίνοντας μαζί του κοινό αγώνα για την πόλη και το Δήμο».


 

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει συνδυασμό τον Βασίλειο Μαραγκούλα του Κωνσταντίνου από το Ευηνοχώρι, ιδιωτικό υπάλληλο.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουδουνίου Κωνσταντίνο Ρέγκλη του Αλεξάνδρου , Γεωκτηνοτρόφο.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον Νικόλαο Χονδρό του Δημητρίου, Πρόεδρο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ «Ο Βύρων» Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Πρόεδρο του Περιφερειακού Σωματείου Αυτοκινητιστών Αιτωλοακαρνανίας – Αχαΐας – Ηλείας.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό την Μάγδα Μπισμπίκη – Μουρελάτου, Δικαστική Υπάλληλο, αιρετή αντιπρόσωπο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου 2016-2018 στην Ο.Δ.Υ.Ε. και μέλος της Διοίκησης του Σ.Δ.Υ.Μεσολογγίου

 

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψήφιο του συνδυασμού στην τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου Κωνσταντακόπουλο Δημήτριο του Αλεξάνδρου, Κτηματία Τ.Τομεάρχη Αγροτικού ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψηφία στην Τοπική Κοινότητα Ευηνοχωρίου, την κυρία Καμπά Σπυριδούλα του Αθανασίου , ιδιωτική υπάλληλο.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψήφιοδημοτικό σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίουτον κύριο Ψεύτη Νικόλαο του Ελευθέριου. Ελεύθερο Επαγγελματία, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει τον υποψήφιο του συνδυασμού στην δημοτική ενότητα Μεσολογγίου, τον Νικόλαο Μπαρμπετάκη του Ανδρέα, ελεύθερο επαγγελματία.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος εύχεται «καλή επιτυχία» στον Χρήστο Καπελάρη, Πρόεδρο της Τ.Κ. Σταμνάς και υποψήφιο του συνδυασμού στην ίδια τοπική Κοινότητα.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψήφιο του συνδυασμού στην δημοτική ενότητα Αιτωλικού, τον Αναστάσιο Καρβέλη του Αντωνίου, Ιδιωτικό υπάλληλο.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει ως υποψήφιο του συνδυασμού στην τοπική κοινότητα Μάστρο, τον Ανδρέα Μπλαχούρα του Ιωάννη , Αγρότη.


 

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Θωμά

  1. Ηλίας Γκιουσας του Σπυρίδωνα, ελεύθερος επαγγελματίας
  2. Αριστείδης Τσαπατώρης του Χρήστου, Τοπικός Σύμβουλος Αγ. Θωμά, οικοδόμος
  3. Γενοβέφα Κουτούκη-Ρισβά του Βασιλείου, Μελισσοκόμος, Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Αρχαία Αλικύρνα΄΄
  4. Ιωάννης Πασπαλιάρης του Κωνσταντίνου, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πρόεδρος Αγ. Θωμά
  5. Κωνσταντίνος Κοντοδήμας του Σπυρίδωνα, Αγρότης
  6. Γεωργία Βλάχου του Βασιλείου, Καθηγήτρια Αγγλικών

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, εύχεται  «καλή επιτυχία» στην κοινή επιδίωξη των υποψηφίων τοπικών συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Θωμά.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στην δημοτική κοινότητα Αιτωλικού την κυρία Μαρία Παπαδημητρίου του Δημητρίου, απόφοιτο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ευχόμενος «καλή επιτυχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον κύριο Ιωάννη Κουτσοθόδωρο του Χρήστου αγρότη, μέλος του Δ.Σ. ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, υποψήφιο της Δημοτικής ενότητας Οινιαδών.


Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον κύριο Γεώργιο Σκαρμούτσο υποψήφιο της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου.


Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον κύριο Ιωάννη Κουτσοθόδωρο του Γρηγορίου ,ιδιωτικό υπάλληλο, υποψήφιο της Τοπικής Κοινότητας Μάστρο.


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στην Δημοτική ενότητα Ι.Π. Μεσολογγίου τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Μπιλάλη Μιχαήλ, Αστυνομικό, Πρόεδρο της Αθλητικής Ενώσεως Μεσολογγίου (Α.Ε.Μ.) και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.


Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου
1) Δήμητρα Βιολιντζή – Ζαχοπούλου του Χαράλαμπου, Ξηραίικα Αγίου Γεωργίου
2) Αναστασία Δανιήλ – Τριώτη του Σπυρίδωνα, Άγιος Γεώργιος
3) Ηλίας Δημαράς του Γεωργίου, Κτηνοτρόφος, Κουτσοχέρι Αγίου Γεωργίου
4) Ηρακλής Διαμαντόπουλος του Βασιλείου, Αστυνομικός, Πρόεδρος Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, εύχεται «καλή επιτυχία» στην κοινή επιδίωξη των υποψηφίων τοπικών συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου.