Ερώτηση στη Βουλή για το αεροδρόμιο Ακτίου

Η ΕΣΠΕΑΙΤ χαιρετίζει την Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία των Βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη Αιτωλοακαρνανία, Βασίλειο Κικίλια Α ́ Αθηνών, Στέργιο Γιαννάκη Πρέβεζας, Καββαδά Αθανάσιο Λευκάδας, Γεώργιο Στύλιο Άρτας, οι οποίοι κατόπιν της συνάντησης μας στην Αθήνα εξέτασαν με ιδιαίτερη προσοχή την συνολική (επιχειρησιακή – κοινωνική) προσφορά του στρατιωτικού Α/Δ Ακτίου και κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Από πλευράς μας θα αναμένουμε τις απαντήσεις που θα δοθούν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ώστε να ενημερωθούν πλήρως τόσο οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου, όσο και οι τοπικές κοινωνίες που μέσα από την ανάλωση κονδυλίων της Μονάδας ενισχύονται οικονομικά.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ, στο πλαίσιο της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση σειράς ζητημάτων που αφορούν σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας και απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.