Γιορτινές ευχές και κάλαντα στους αιρετούς εκπροσώπους μας

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Αιτωλοακαρνανία:

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά, από τον Mουσικό Όμιλο Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» και την μπάντα των στρατευμένων νέων του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων. Το κλίμα ήταν χαρούμενο και γιορτινό και οι ευχές είχαν την τιμητική τους.
Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και το 2019 να αποτελέσει ένα έτος ελπίδας και προόδου για όλους μας.
Η κ. Σταρακά ανέφερε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της: «Ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχτούμε, εύχομαι να είναι για όλες και όλους σας χρόνος με ευκαιρίες για τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Μετά από χρόνια δυσκολιών, όλοι έχουμε ανάγκη την ελπίδα, την διάθεση για να αλλάξει το κλίμα, την αισιοδοξία, κυρίως για τις γενιές που έρχονται. Δύναμη στον καθένα μας παραμένει η ελπίδα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Και είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχουμε. Η αισιοδοξία μου αυτή στηρίζεται στη δύναμη της δουλειάς, της επιμονής και της δημιουργίας. Ας έχουμε όλοι, με αρχή το 2019, την πορεία που όλοι επιθυμούμε για μας και τα παιδιά μας. Θέλω να ευχηθώ να πάνε σε όλο τον κόσμο τα πράγματα καλύτερα με το νέο έτος και να έχουμε μέσα μας δύναμη και πίστη για να τα καταφέρουμε. Καλή Χρονιά κι ευτυχισμένο να είναι το 2019»

 


Δήμος Αγρινίου:

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Ο κ. Παπαναστασίου ευχήθηκε στους μουσικούς και τον Διευθυντή Βασίλη Κονήδα Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά: «Στεκόμαστε στο κατώφλι της νέας χρονιάς με ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα είναι καλύτερη για τον τόπο μας, για τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά. Οφείλουμε όλοι να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μια κοινωνία αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς. Εύχομαι σε όλους τους Αγρινιώτες, το 2019,με υγεία, ευτυχία, αγάπη. Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά».

 


 

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου:

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα, με ευχές από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο για μια Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά κι ελπίδα για όλους. Οι οπλίτες κι αξιωματικοί του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και τα μέλη του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» μετέφεραν με το δικό τους μελωδικό τρόπο τις ευχές για την νέα χρόνια, ενώ χθες στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την γιορτινή συναυλία που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Κώστα Μαρτάκη, Bo και Players.
Οι φετινές γιορτές που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κάλυψαν στο σύνολό τους τις δημοτικές ενότητες με πληθώρα εκδηλώσεων. Ημέρες χαράς και γιορτής, που έδωσαν την ευκαιρία για παιχνίδι, μουσική, ψυχαγωγία και χαμόγελα σε μικρούς και μεγαλύτερους.
«Σε λίγες ώρες, η έλευση του Νέου Έτους ας συνοδευτεί από τα ίδια αισθήματα που νιώσαμε όλοι μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες. Κάθε ημέρα του 2019 ας τη συντροφεύει η Αγάπη στις καρδιές όλου του κόσμου».

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Νίκος Καραπάνος