Βράβευση της επίτιμης Προέδρου του ‘Παναγία Ελεούσα’ Μαρίας Τσούτσου

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα, το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων με θέμα: «Το έργο των κοινωνικών δομών ως ελάχιστο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας μιας κοινωνίας σε κρίση», στο πλαίσιο της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. Η Πρόεδρος κ. Διονυσία Σαμαντά παρουσίασε το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» αναδεικνύοντας το πρωτοποριακό και υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικό του έργο.
Στην Εκδήλωση αυτή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας βράβευσε και απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μαρία Τσούτσου, για την κοινωνική προσφορά της στα άτομα με αναπηρία, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία.
Επίσης βραβεύθηκαν δέκα εκπαιδευόμενοι νέοι μας αθλητές που έχουν διακριθεί με μετάλλια στους αγώνες των Special Olympics. Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, άριστα οργανωμένη με ζήλο και συνέπεια όπου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την τιμητική αυτή διάκριση δίνει στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» επιπρόσθετη αξία και ώθηση να συνεχίσει να επιτελεί με αφοσίωση και πίστη στην αποστολή του το κοινωνικό έργο προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών στον αδύναμο συνάνθρωπο με πληγωμένη νοημοσύνη.