Αιτωλοακαρνάνες στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

Εμποροβιομηχανικός σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκαν, χθες, οι εκλογές της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης. Στις εκλογές παρατηρήθηκε καθολική συμμετοχή, καθώς ψήφισαν 435 εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 473 εκλεκτόρων. Συνολικά συμμετείχαν στις εκλογές τέσσερις συνδυασμοί και αυτός που κατάφερε να επικρατήσει ήταν το «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Καρανίκα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός απολάμβανε και τη στήριξη των εκπροσώπων μας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών είχαν θριαμβευτικό και πανηγυρικό χαρακτήρα για την Αιτωλοακαρνανία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΣΕΕ δύο εκπρόσωποι από το νομό θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΣΕΕ. Αναλυτικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος κατάφερε να αναδειχθεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ, ενώ ο κ. Βασίλης Σπυρόπουλος ως μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής, καταλαμβάνοντας μάλιστα τη δεύτερη θέση σε σταυρούς προτίμησης. Επιπρόσθετα, ο συνδυασμός «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» με τον οποίο τα Μέλη μας «κατέβηκαν» στις εκλογές κατάφερε να αναδείξει τα 15 από τα 25 συνολικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ.

Η παραπάνω επιτυχία λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις για τον κ. Πασιόπουλο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που εκλέγεται ως Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ. Η εμπιστοσύνη που του έδειξαν, λοιπόν, εκ νέου οι ψηφοφόροι φανερώνει τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και τη μεθοδικότητα με τις οποίες εργάζεται τα τελευταία χρόνια ο κ. Πασιόπουλος για την προάσπιση των συμφερόντων των εμπόρων.

Τέλος, η εκλογή του κ. Πασιόπουλου και του κ. Σπυρόπουλου ισχυροποιεί τη θέση της πόλης του Μεσολογγίου αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας στην ΕΣΕΕ, καθώς και οι δύο δεσμεύονται να εργαστούν με ζήλο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εμπόρων και για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.