Βοήθεια από το Περδικάκι στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Περδικακίου:

Ο σύλλογός μας με βαθύτατη οδύνη και θλίψη, για την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων. Χρέος όλων μας και ιδίως των φορέων και των συλλογικοτήτων, είναι η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη προς τους συνανθρώπους μας που τούτες τις δύσκολες ώρες δοκιμάζονται σκληρά.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού-Μορφωτικού Ομίλου Περδικακίου ομόφωνα αποφάσισε την καταβολή χρηματικού ποσού για την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές. Ήδη, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους εκπροσώπους του ιδρύματος κατατέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα από το 1967 φροντίζει για την ανατροφή, την περίθαλψη και την εκπαίδευση παιδιών που στερούνται τους γονείς τους, προστατεύοντάς τα παράλληλα μέχρι την ενηλικίωση, την πλήρη επιμόρφωση και οικογενειακή τους αποκατάσταση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βρουν άμεσα στέγη και θαλπωρή τα 65 ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του.