Κoπή πρωτοχρονιάτικης πίτας δημοτικής παράταξης ‘Κοινωνία μπροστά’

[carousel_slide id=’892′]

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην εκδήλωση – κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Marina Sunset στη μαρίνα Μεσολογγίου. Η συμμετοχή 200 και πλέον ατόμων στην ανωτέρω εκδήλωση προσδίδει νέα δυναμική στο αυτοδιοικητικό μας σχήμα και επιπρόσθετα μας επιφορτίζει με αυξημένες ευθύνες απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Π. Παπαδόπουλος, δίνοντας το στίγμα ότι δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 και εν όψει του προγραμματισμένου τον επόμενο μήνα Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναφέρθηκε σε πέντε (5) κρίσιμα ζητήματα:

την αυτονόμηση του ΤΕΙ, την αποσύνδεση – αυτονόμηση του Νοσοκομείου, την οδική σύνδεση Πλατυγιάλι – Ιόνια Οδός και των συνδετήριων οδών με το Μεσολόγγι, το θαλάσσιο μέτωπο και την μαρίνα Μεσολογγίου καθώς και την παραγωγική ανασυγκρότηση του Καλλικρατικού Δήμου.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Ηλία κ. Μιχάλης Μπάλας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Μεσολογγίου κκ Ανδρέας Σπανός και Σπύρος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Βασίλης Μπαρμπετάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σπύρος Πλάγκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Καλαντζής, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ κ. Σπύρος Σταματάτος, ο Τελώνης Μεσολογγίου κ. Νότης Γεωργούσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Μεσολογγίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Άρης Τριβλής, κοινωνικοί φορείς και επιχειρηματίες της πόλης, καθώς και το σύνολο σχεδόν της Γραμματείας και των στελεχών της αυτοδιοικητικής μας κίνησης.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους επαγγελματίες του Δήμου για τις σημαντικές προσφορές που διέθεσαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς και τη διεύθυνση της επιχείρησης Marina Sunset (κ. Δημήτρη Βασιλείου) για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Υποσχόμαστε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη καλύτεροι, καθότι ο χώρος αποδείχθηκε αρκετά μικρός για την “υποδοχή” που μας επιφύλαξαν οι συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό τους εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας.